Microsoft Office 2003

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Apuť
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Microsoft Office 2003

Príspevok od používateľa Apuť »

Caute mohli by ste mi poradit?Píšem dokument v microsoft worlde 2003 a zo začiatku mi píšu mäkčene dobre napr.Š Ď .A potom z ničoho nič mi prestanu písať mäkčene ale namiesto mäkčeňa bodky neviete čo s tým?
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Microsoft Office 2003

Príspevok od používateľa rados915 »

Apuť napísal:Caute mohli by ste mi poradit?Píšem dokument v microsoft worlde 2003 a zo začiatku mi píšu mäkčene dobre napr.Š Ď .A potom z ničoho nič mi prestanu písať mäkčene ale namiesto mäkčeňa bodky neviete čo s tým?
Bolo by dobré keby si sem vložil screenshot ako to vyzerá.
Apuť
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Apuť »

ÚRAD PRÁCE, SOCIÁLNYCH VECÍ A RODINY ŽILINA
oddelenie posudkových činností
Hurbanova 16, 010 01 Žilina

Číslo: PO 1226/2008/Bel V Žiline dňa 28.08.2008

R O Z H O D N U T I E

Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Žilina, oddelenie posudkových činností ako orgán príslušný podľa § 5 zákona č. 453/2003 Z. z. o orgánoch štátnej správy v oblasti sociálnych vecí, rodiny a služieb zamestnanosti a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, § 68 písm. a) bod 1. zákona č. 195/1998 Z. z. o sociálnej pomoci v znení neskorších predpisov (ďalej len „zákon o sociálnej pomoci“) a § 5 až § 7 zákona č. 71/1967 Zb. o správnom konaní v znení neskorších predpisov ( ďalej len „zákon o správnom konaní“), na základe žiadosti:
Meno a priezvisko občana : Adam ĎURINA
narodený dňa : 17.07.1942
zo dňa : 01.08.2008
o vydanie preukazu občana s ťažkým zdravotným postihnutím s potrebou sprievodcu podľa § 57 ods. 4 zákona o sociálnej pomoci po zistení skutočného stavu veci a obstaraní potrebných podkladov podľa § 32 zákona o správnom konaní rozhodol takto :

Žiadosti účastníka konania pána Adama Ďurinu, narodeného dňa 17.07.1942, trvale bytom Dolná Tižina 5 sa v y h o v u j e a podľa § 50 ods. 1 zákona o sociálnej pomoci sa u r č u j e miera funkčnej poruchy 80%. Občan sa podľa § 51 zákona o sociálnej pomoci p o v a ž u j e za občana s ťažkým zdravotným postihnutím. Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Žilina, oddelenie posudkových činností vydá občanovi preukaz občana s ťažkým zdravotným postihnutím s potrebou sprievodcu platný do 31.08.2013.

O d ô v o d n e n i e

Na základe Vašej žiadosti zo dňa 01.08.2008 o vydanie preukazu občana s ťažkým zdravotným postihnutím s potrebou sprievodcu bola posúdená miera funkčnej poruchy podľa druhu Vášho zdravotného postihnutia. Za občana s ťažkým zdravotným postihnutím na účely tohto zákona sa považuje občan, ktorého miera funkčnej poruchy je najmenej 50%. Na základe záznamu lekára oddelenia posudkových činností zo dňa 27.08.2008, prílohy č.4 (časť IX.bod.5 písm. a) bola stanovená Vaša miera funkčnej poruchy na 80%, preto sa považujete za občana s ťažkým zdravotným postihnutím. Lekárom posudkového tímu bola stanovená kontrola zdravotného stavu
na mesiac august 2013. Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Žilina, oddelenie posudkových činností rozhodol tak, ako je uvedené vo výrokovej časti tohto rozhodnutia.

P o u č e n i e

Proti tomuto rozhodnutiu je možné podať odvolanie do 15 dní odo dňa jeho doručenia na Úrad práce, sociálnych vecí a rodiny Žilina. Právoplatné rozhodnutie je preskúmateľné súdom.

Bc. Mária Vargová
vedúca oddelenia posudkových činností

Rozdeľovník:
1. občan (zákonný zástupca) – 1x
2. ÚPSVaR Žilina – 1x
rados915
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rados915 »

No tuším sme sa nepochopili. Edituj svoj príspevok a "odfoť obrazovku" ako vyzerá to, keď ti začne písať bodky namiesto mäkčeňov.
Screenshot spravíš tak, že hore na klávesnici stlačíš Prt Scrn (Print Screen), otvoríš Maľovanie (Štart - Príslušenstvo - Paint (Maľovanie) a stlačíš CTRL + V. Klikneš hore na Súbor - Uložiť a dole vyberieš Typ súboru JPG/JPEG a uložíš.
Pri editácii príspevku je dole Vkladanie príloh. Klikneš na Prehľadávať, označíš ten uložený obrázok a dáš Odoslať.
Napísať odpoveď