Salvia Divotvorna
salvia sa da kupit na www.plantae.sk
maju dobre rastliny a cely servis, pride ti postou, rychlo a bezpecne, dobre vychytane.
maju dobre rastliny a cely servis, pride ti postou, rychlo a bezpecne, dobre vychytane.
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Salviu by som rad pestoval, mam uz o nej co to precitane. Vraj je najlepsie hulit z ganja pristrojov-fajky, bonga a zapalovat spiralovym zapalovacom pretoze Salvinorin A sa uvolni az pri vyssej teplote tj. presne naopak ako pri trave.
Navod na pouzitie:
http://grower.cz/forum/showthread.php?t ... =%2Bsalvia
inak, hento forum odporucam pre ganja farmarov
Navod na pouzitie:
http://grower.cz/forum/showthread.php?t ... =%2Bsalvia
inak, hento forum odporucam pre ganja farmarov
LOL !SRneC napísal:prrrrrr tema drogy tu je tam mozte hovorit o vasom postoji...toto je tema o salvii .. ja osbne to pocujem prvy krat ..rastie aj u nas?
//autoeditácia príspevku ( 11 Sep 2008, 22:52 )
nicerivatnt2 napísal:Salvia divotvorna MEXICANIS. rod je strasne dolezity pretoze mexicanis je halucinogeny. stavy prichadzaju po zhruba 30 minutach a trvaju 20-160 minut. co som bol s kamosom co to skusil tak mal stavy asi 40 minut. najprv si myslel ze to neslape a tak ze ideme domov, akurat bol pri dome ked len drb a trepal cosi comu som nerozumel. co som pocul v telke tak ucinkami sa to da prirovnat k LSD len bez depresivnych faktorov.
ale zite radsej v realite inak skoncite u psychiatra, policajta, pohrebara. ja osobne som hulil kvoli depresivnemu syndromu, teraz to radsej liecim legalne a obcas si posedim u psychiatra. tymto dakujem svojej priatelke ktora mi ukazala cestu realitou.
-
zvonenie33
Light Professional
ludia tak sme davali listy ciste, som kus oskubal rastlinku ale ziaden extrakt.. davali sme cez vodnu fajku ale ne cez klasicku korunku ale z alobalu som zrobil taky maly kotol dost hlboky, ese by som povedal ze viac jak na travu.. a samozrejme ze cez vodnu fajku sa da natihnut ovela viac ako cez bong.. no a dal som ja, dva krat do seba na plne pluca, som stiahol cely obsah kotla a nic.. davali dvaja kamarati a nic.. a potom este kamarat daval cez plastovu flasu klasika a tiez nic.. myslite ze to je tym ze to boli iba ciste lsity ziadny extrakt? alebo tym ze som nepouzil spiralovy zpalovac?
-
zvonenie33
Light Professional
urcite neuskodi ak zoberes spiralovovy nato. Inak urob si 10x extrakt. Myslim ze ked oskujbes rastlinu 11g mas. Z toho urobis lahko 1g 10x exktrakt, niekde tu bol navod...brainwirm napísal:ludia tak sme davali listy ciste, som kus oskubal rastlinku ale ziaden extrakt.. davali sme cez vodnu fajku ale ne cez klasicku korunku ale z alobalu som zrobil taky maly kotol dost hlboky, ese by som povedal ze viac jak na travu.. a samozrejme ze cez vodnu fajku sa da natihnut ovela viac ako cez bong.. no a dal som ja, dva krat do seba na plne pluca, som stiahol cely obsah kotla a nic.. davali dvaja kamarati a nic.. a potom este kamarat daval cez plastovu flasu klasika a tiez nic.. myslite ze to je tym ze to boli iba ciste lsity ziadny extrakt? alebo tym ze som nepouzil spiralovy zpalovac?
-
zvonenie33
Light Professional
co u nas byvaju lacne zapalovace tak ked mate hody, jarmoky, slavnosti, proste ked su stanky da sa tam za 70 sk spirala kupit co je fajn podla mna. Inak niesom si isty ale extrakt asi nemusis davat spiralovym(ja som nedaval a posobilo), ale mozno je to slabsie..brainwirm napísal:to je jasne akozeto som skubal rastliny po troch tyzdnoch co mi prisli z netu a mal som asi 8 gramov susenych listovaa spiralovy zapalovac normlane je problem zohnat tu u nasv snv
dakedy sa dali kupit zapar korun teras som nasiel len v jednej trafike za 400 akoze mi nehrabe este..
-
konopes
Light Expert
aceton ci lieh
neviem vobec kde ich zohnat aby som si mohol ten extrakt urobit....mam z plantae 15g susenych listov a trocha som skusal cez flasove bongo ale nic som nemal len taky troska divny pocit nic viac...a to mam silny zapalovac pomaly zvaracku
.......asi to bude tym extraktom....alebo sa daju aj tie susene listy nejako nech to ma silu???? poradte!!!!
-
tomasito13
Star
Re: aceton ci lieh
to sa palia listy? sisky si neskusal?konopes napísal:neviem vobec kde ich zohnat aby som si mohol ten extrakt urobit....mam z plantae 15g susenych listov a trocha som skusal cez flasove bongo ale nic som nemal len taky troska divny pocit nic viac...a to mam silny zapalovac pomaly zvaracku.......asi to bude tym extraktom....alebo sa daju aj tie susene listy nejako nech to ma silu???? poradte!!!!
-
zvonenie33
Light Professional
->slavo<- napísal:čim silnejsi plamen tym viac stupnov a tym padom sa aj viac tej halucinogennej latky spali . takze radsej nejakym slabym zapalovacom ,alebo tak. a nie spiralou
to co hovoris plati pri trave, ked si pogooglis o salvii dostanes takuto odpovedVysušené listí může být vykouřeno ve fajfce.Je nutné,aby hoření probíhalo při vysokých teplotách a kouř musí být inhalován zhlubok a rychle aby to mělo efekt.Protože salvinorin potřebuje vysokou teplotu k odpaření,je nejlepší držet plamen nad listím nepřerušovaně a tlačit plamen dolů do listí po celou dobu nádechu.Listy mohou bt kouřeny jak pres tabakovou dýmku,přess šlukny,skla,bonga nebo i jako špeky.
neviem ci to myslis ako vtip ale salvia sisky nema. Resp. mozno ma ale v nasich podmienkach nekvitne.tomasito13 napísal:to sa palia listy? sisky si neskusal?
http://grower.cz/forum/showthread.php?s ... genumber=1konopes napísal:neviem vobec kde ich zohnat aby som si mohol ten extrakt urobit....mam z plantae 15g susenych listov a trocha som skusal cez flasove bongo ale nic som nemal len taky troska divny pocit nic viac...a to mam silny zapalovac pomaly zvaracku.......asi to bude tym extraktom....alebo sa daju aj tie susene listy nejako nech to ma silu???? poradte!!!!
Extrakt sa robi zo susenych listov takze si mozes urobit svoj vlastny. Vatcsinou sa odporuca miesto lieho cisty aceton
-
tomasito13
Star
Re: aceton
to co je za otazka? farby laky predsakonopes napísal:a kde sa da zohnat aceton/lieh? normalne v lekarni alebo kde? Bratislava