Ako sa zbavit prostitutky v panelaku

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kanagon
Medium Expert
Medium Expert

Ako sa zbavit prostitutky v panelaku

Príspevok od používateľa kanagon »

Cavte,
mozno moj prispevok bude trosku atypicky, ale kazdy kto si precita tento topic pochopi.

Moj problem je to ze v nasom baraku mam privat- bordel. Konkretne BDSM studio, denne ho nastevuju zakaznici- uchylaci z celeho TN - BA kraja.

Mam strach o pubertalny dorast v nasom okoli, nakolko ked vidim tych deviantov co sa denne vystriedaju v nasom baraku, je mi zle.

Spravca spolocenstva sa boji daco urobit, nakolko slecny nastevuju aj vyholene hlavy a pod ...

Nasiel som par ich inzeratov na nete (ci uz domina.sk alebo pokec.sk , privat.sk)

skusil som sa obratit na kontakt na pokeci ze ako zareaguju, jedine co urobili zablokovali nick a slecny si urobili za 10 min druhy a pokracovali v reklame na ich studio dalej ...

ale to nie je podstata problemu

chceme ich dostat z baraku, ale tak aby to bolo anonymne a nikomu sa nic nestalo

viem ze nedavaju ziadnu potvrdenku o zaplateny ich sluzieb, beru 2000 -3000 sk na hod, rozmyslal som to uhrat na danove...

mozno sa dost ludom bude zdat toto smiesne co pisem, ale pre nas je to uz 3 mesiace trapenie

preto vytam kazdnu radu

vopred dakujem
Tempus7
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tempus7 »

Asi by som napísal list mestskému zastupiteľstvu, kde určite máte aj zopár poslancov za KDH. Oni by vyvinuli nátlak na políciu, a policia by to už musela riešiť. Určite by som sa neobrátil len na policiu samotnú, lebo aj u nás idú policajti v rôznych kšeftoch, preto najskôr to zastupiteľstvo...

//neviem ale myslím si že prevádzkovať bordel v obytnej časti nieje s kostolným poriadkom...
kanagon
Medium Expert
Medium Expert

Tempus7 napísal:Asi by som napísal list mestskému zastupiteľstvu, kde určite máte aj zopár poslancov za KDH. Oni by vyvinuli nátlak na políciu, a policia by to už musela riešiť. Určite by som sa neobrátil len na policiu samotnú, lebo aj u nás idú policajti v rôznych kšeftoch, preto najskôr to zastupiteľstvo...
je to vobec legalne co robia???

ved musia porusovat nejake zakony ???

Mamm strach aby si to potom neodniesla moja rodina
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

To maju v byte,alebo v nebytovych priestoroch?
kanagon
Medium Expert
Medium Expert

Joker napísal:To maju v byte,alebo v nebytovych priestoroch?
V normlanom byte!!! Preco ?

//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2008, 14:15 )
Dneska som napisal do relacii crepiny, palba a reporteri ci o tom nechcu natocit reportaz, uz mam plne zuby kuri3v
d4nt3
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa d4nt3 »

Dneska som napisal do relacii crepiny, palba a reporteri ci o tom nechcu natocit reportaz, uz mam plne zuby kuri3v
Mediá sú silná vec. Myslím, že toto bolo najrozumnejšie riešenie. CHvilu možno potrvá, než si ťa všimnú , ale ak to pretlačíš len do jednej z možných reláci, ostatne sa tomu povenujú a prislúšné orgány štatu a podobne sa už dajú do pohybu sami. Traba trpezlivosť pri tlačení na televizie aby sa o to začali zaujímať...
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

No nefiem ale pokial to robia vo vlastnom byte a nemaju nejaky putac nebude take jednoduche.
kanagon
Medium Expert
Medium Expert

d4nt3 napísal:Mediá sú silná vec. Myslím, že toto bolo najrozumnejšie riešenie. CHvilu možno potrvá, než si ťa všimnú , ale ak to pretlačíš len do jednej z možných reláci, ostatne sa tomu povenujú a prislúšné orgány štatu a podobne sa už dajú do pohybu sami. Traba trpezlivosť pri tlačení na televizie aby sa o to začali zaujímať...
dik,myslim si aj ja, pokial sa to medializuje nebude problem, ide o to ze blizko je ZS,myslim ze ty co nastvevuju ten privat maju rozne sexualne uchylky, a nikto z nas nepotrebuje aby nejakych ich zakaznik znasilnil 14r dievca..mozno je to zvelicene ale nie nerealne...

dalsia vec je ked zarabas, mas davat doklad o prijme a platiti dane co nerobia !!!

//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2008, 14:38 )
Joker napísal:No nefiem ale pokial to robia vo vlastnom byte a nemaju nejaky putac nebude take jednoduche.
ja to viem ale saskuju na domina.sk, pokec.sk a tak isto nie je problem zalohuje sa mobilna komunikacia, podla mna policia by lahko ziskala dost dokazov

alebo daco take ako agent provokater, mozu niekoho nastrcit....
kanagon
Medium Expert
Medium Expert

fizz napísal:Odkial vies, ze ti ludia maju rozne sexualne uchylky, okrem toho ako dokazes, ze ony beru za sex peniaze?
ked niekto uvadza ze poskytuje SM sluzby hod 2000 -2500 sk, zavolas mu povie ti to iste do telefonu tak asi zadara to nerobi

co sa tyka uchyliek, myslim ze nie je normalne sa niekoho vysrat a to doslovne, co sa tyka veci SM nie je to sexualne orientacia ale sexualne deviacia !!! :P

cize urcite uchylky maju :lol:
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

ale uvedom si ze televizia bude chciet reportaz na urovni plno vypovedi a splet udalosti...urcite budes musiet nieco do kamery povedat. A nech je to kokolvek anonymne, vzdy sa da zistit kto to bol. Takze opatrne s tou medializaciou. A policia takisto moc pre teba nespravi...ale pre teba! Pre uspokojenie televizie a niekolko stotitic divakov by snad uz nieco spravit mohli. Tie danove uniky su super vec, ale dokazovanie bude problem. Provokateri su tusim zakazani.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Niečo ma napadlo........... Anonymný občan proste zavolá na políciu a nahlási, že v tom byte sa predávajú drogy plus sexuálne zneužívajú mladiství ........ Odniekiaľ z búdky pochopiteľne...... To jedna možnosť......

Ak sa človek na to cíti a má aj určitú odvahu a možnosti, tak im treba rovno a spriama oznámiť, že jednoducho nechceš aby v baráku robili bordel, tak nech to láskavo ukončia...... Samozrejme pri tomto postupe je nutné to, aby dotyčný mal aj určité "exekutívne" možnosti, na základe ktorých by si dokázal svoju vôľu presadiť.......

Alebo tretia možnosť......... Najať si na toto profesionálov, ktorí už budú schopní realizovať to, čo je v druhom odstavci........
kanagon
Medium Expert
Medium Expert

Grim-Reaperka napísal:ale uvedom si ze televizia bude chciet reportaz na urovni plno vypovedi a splet udalosti...urcite budes musiet nieco do kamery povedat. A nech je to kokolvek anonymne, vzdy sa da zistit kto to bol. Takze opatrne s tou medializaciou. A policia takisto moc pre teba nespravi...ale pre teba! Pre uspokojenie televizie a niekolko stotitic divakov by snad uz nieco spravit mohli. Tie danove uniky su super vec, ale dokazovanie bude problem. Provokateri su tusim zakazani.
Pozri vela reportazi bolo na zaklade anonymneho podnetu... provokateri nie su zakazani, aspon o tom neviem.

Ja nie som obyvatelom dotycneho panelaku, skor sa budu pytat tych co tam byvaju.

Jedine co zistis je IP a a ISP dalej nic neposkytne pokial nie su na to vazne dovody!

Myslis ze kazde udanie na policiu je verejne :D uz som si dost veci zistil, policia moze v tom urobit menej ako TV...

Televizia si to urobi tak ako ona chce, urcite je to pre nu lepsia tema ako
nejake utulky pre zvieratka :D

JE TO KRUTA REALITA ZE VECINA PROSTITUCIE PREBIEHA NA PRIVATOCH V NORMALNYCH PANELAKOCH NA SIDLISKACH, NEEXISTUJE ZIADNE UCTOVNE DOKLADY A PROSTITUTKY MAJU NEZDANENE PRIJMY... VECINA LUDI PRED TYM ZATVARA OCI... VIAC ICH ZAUJIMAJU CO MALA NASA "SMOTANKA" NA SEBA OBLECENE NA NEJAKEJ AKCII

PRECO? LEBO TIE SLECNY MODERATORKY SI TIEZ CEZ POSTEL DAKTORE POMOHLI

THAT S ALL FOLKS

//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2008, 16:11 )
Pinhead napísal:Niečo ma napadlo........... Anonymný občan proste zavolá na políciu a nahlási, že v tom byte sa predávajú drogy plus sexuálne zneužívajú mladiství ........ Odniekiaľ z búdky pochopiteľne...... To jedna možnosť......

Ak sa človek na to cíti a má aj určitú odvahu a možnosti, tak im treba rovno a spriama oznámiť, že jednoducho nechceš aby v baráku robili bordel, tak nech to láskavo ukončia...... Samozrejme pri tomto postupe je nutné to, aby dotyčný mal aj určité "exekutívne" možnosti, na základe ktorých by si dokázal svoju vôľu presadiť.......

Alebo tretia možnosť......... Najať si na toto profesionálov, ktorí už budú schopní realizovať to, čo je v druhom odstavci........
Mas pravdu, pokial sa to nevyriesi medializaciou existuju pravne cesty... :D

pokial to nevyriesi medializacia a telka o to nebude mat zaujem, tak skusime anonymne udanie na policiu

//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2008, 16:21 )
Neverim ze v pravnom state moze dakdo prevadzkovat Sado Maso studio v panelaku na sidlisku kde je 20tis ludi, 100m od neho je ZS a neodvadzat ziadne odvody to statu !!!
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

No,

právne cesty sú síce jedna z možností, ale treba si uvedomiť vymožiteľnosť práva v tejto republike..... Som skôr za priamy výkon práva (to je tá exekutíva, čo som spomínal) bez účasti štátnych orgánov......

A na tieto veci je vedieť.....
Treba zistiť komu byt oficiálne patrí (či je prenajatý, či ho vlastní nejaký miestny pseudomafián, ktorý tam spravil bordel, rozumieš čo myslím)....
Ďalej si treba zmapovať, ako tento bordel vlastne funguje (časy, kedy chodia klienti, či sú tam pravidelní klienti a tak, potom treba vedieť koľko je tam ku*iev a čo sú zač)........ Veľmi dôležité je zistiť či dievčatká majú "živnosť" samé alebo či za nimi niekto stojí....... a ak áno tak kto a aké má možnosti.....

Pokiaľ sú tieto informácie zozbierané a vyhodnotené, tak potom sa môže pristúpiť k akcii........ Spôsob prevedenia akcie rozpisovať takto verejne nebudem, ale v zásade tam platí, že proti zlu sa dá ísť iba zlom.......

edit.
A aby som nezabudol, odvody daní sú síce pekná vec, ale o toto sa môžeš opierať iba v prípade, že máš JASNÝ DOKAZ, že v byte sa poskytujú EROTICKÉ SLUŽBY....... Pokiaľ nie, tak to má hodnotu "jedna pani povedala"....... dievčatká môžu s kľudom povedať, že oni tam, žiadny bordel nerobia, iba že sú obyčajné študentky na podnájme (s týmto som sa už stretol).......
kanagon
Medium Expert
Medium Expert

Pinhead napísal:No,

právne cesty sú síce jedna z možností, ale treba si uvedomiť vymožiteľnosť práva v tejto republike..... Som skôr za priamy výkon práva (to je tá exekutíva, čo som spomínal) bez účasti štátnych orgánov......

A na tieto veci je vedieť.....
Treba zistiť komu byt oficiálne patrí (či je prenajatý, či ho vlastní nejaký miestny pseudomafián, ktorý tam spravil bordel, rozumieš čo myslím)....
Ďalej si treba zmapovať, ako tento bordel vlastne funguje (časy, kedy chodia klienti, či sú tam pravidelní klienti a tak, potom treba vedieť koľko je tam ku*iev a čo sú zač)........ Veľmi dôležité je zistiť či dievčatká majú "živnosť" samé alebo či za nimi niekto stojí....... a ak áno tak kto a aké má možnosti.....

Pokiaľ sú tieto informácie zozbierané a vyhodnotené, tak potom sa môže pristúpiť k akcii........ Spôsob prevedenia akcie rozpisovať takto verejne nebudem, ale v zásade tam platí, že proti zlu sa dá ísť iba zlom.......
"slecny" robia na vlastnu päsť, vzdy su tam minimalne 2, max 4 zeny aspon co viem ja

robia od 9 -24 hod

pseudomafian? nemyslim, nakolko nie su to Trencanky ale Levice a okolie

viem ze na jendom servery robim nabor novych cleniek, a s mottom :

ZAROB SI NA UTULNOM PRIVATIKU BEZ PASAKA, SAMA ROZHODNES CI OBSLUZIS ZAKAZNIKA A CI NIE :lol:

nasilie nie je riesenie, mozno docasne ale nie trvale... podstate by ich chcelo exemplarne potrestat !!!

neverim ze maju zivnost, nakolko by ju nemohli prevadzkovat na normalnom byte, ci uz s mravnych dovodov alebo inych, mesto by nieco take neschvalilo

mam realne dokazy, ci uz ich inzeraty, tak isto som si nahral telefonat s nimi a tak isto tam bol znami, ale vo vnutry sa zatvaril ze nie su jeho typ....

ako ak chces poslem ti foto s ich bytu, urcite takto nevyzera privat studentiek :lol:

na stene drevenne X, bice, vibratory a pod :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

dobe, prepac nechcel som ta urazit, len pisem to, co som pocul. aj ja si myslim ze pinhead ma pravdu, je to expresne vyriesenie a ked si najmes nejakych profikov tak ta to bude stat par tisic. Len ci ti to za to stoji.
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

pocuvaj a kde ze to byvas ? :D
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

tak ta medializacia..na to zabudni neverim ze niektora televizia to bude chciet riesit pokial si sa to este sam nepokusal riesit...ti by po tom isli ak by zistil ize urady na to seru to je teda aspon moj nazor...je to tazka situacia mozno by trebalo skocit za mestkym predstavenstvom spisat peticiu a neico podobne ..nejako to rozhybat...kazdopadne vela zdaru...
kanagon
Medium Expert
Medium Expert

reno23 napísal:pocuvaj a kde ze to byvas ? :D
na Slovensku :D

//autoeditácia príspevku ( 21 Sep 2008, 13:05 )
twardykamen napísal:tak ta medializacia..na to zabudni neverim ze niektora televizia to bude chciet riesit pokial si sa to este sam nepokusal riesit...ti by po tom isli ak by zistil ize urady na to seru to je teda aspon moj nazor...je to tazka situacia mozno by trebalo skocit za mestkym predstavenstvom spisat peticiu a neico podobne ..nejako to rozhybat...kazdopadne vela zdaru...
riesilo medzi nami a slecnami, nikam to neviedlo... policia o to vie
Napísať odpoveď