Tak chlapci, rozmyslam nad SONY ERICSON W880i alebo SONY ERICSON K800i. Poprosim aj nejaky argument preco ten alebo ten. Zaroven sa chcem spytat nato ako telefon spojazdnim v SR kedze ho chcem kupit v Anglicku
PODLA TOHO CI CHCES TELEFON AN HUDBU ALEBO NA FOTKY , JA MAM MOBIL SKôR NA FOTKY A TAK BY SOM URCITE VZAL se K800I , SPOJAZDNIS HO TAK ZE SI TAM NAHRAS SK FW POMOCOU KABLU A AK BUDE BLOKOVANY TAK MOZES PATCHOM ODBLOKOVAT .
To hej, vsimol som si ze hlavnou devizou jedneho je hudba a druheho fotak. Vlastne si ten mobil nechcem nechat ale predat ho, preto sa mi tazsie rozhoduje. Ale ta K800i mi pride ako dost mohutny mobil, v dnesnej dobe letia viac praktickejsie modely. Ok, cize slovensky FW a patch najdem na nete, takze by som to mohol zvladnut sam bez pomoci operatora, ze. A dik za radu
Diestro napísal:To hej, vsimol som si ze hlavnou devizou jedneho je hudba a druheho fotak. Vlastne si ten mobil nechcem nechat ale predat ho, preto sa mi tazsie rozhoduje. Ale ta K800i mi pride ako dost mohutny mobil, v dnesnej dobe letia viac praktickejsie modely. Ok, cize slovensky FW a patch najdem na nete, takze by som to mohol zvladnut sam bez pomoci operatora, ze. A dik za radu
Tak ber radsej to Wcko, lahsie sa preda podla mna. A ano, ak si mierne zdatny v tomto, zvladnes to
320x240 rozlíšenie, foto min. 2Megapixle, hlavne nech má symbian, podpora MicroSD a čo najnižšia cena .... je tá volba 6120c ? A je niečo dostupné s wi-fi ? Ale to je asi iná cenová kategória ...
Luxo napísal:320x240 rozlíšenie, foto min. 2Megapixle, hlavne nech má symbian, podpora MicroSD a čo najnižšia cena .... je tá volba 6120c ? A je niečo dostupné s wi-fi ? Ale to je asi iná cenová kategória ...
Asi najlacnejsie s WiFi su E51, 6300i a HP 514. E51 ma vsetky parametre, je vhodna 6300i nema Symbian. A HP ma displej len 176 x 220 a WM 6.0, ale asi najlepsiu cenu (ak vies kde zohnat). Tak si vyber
c702 jednoznačne ten samsung je ako dobry ale je to len vec stylu a hlavne ma dobry dotykovy display . ale zasa ho nemozes hadzat ozem oprskat vodou a pod. chod do SE .
ked samsung tak Omniu .
JA informativne sa chcem opytat
Do buducna sa rozhodujem bud o LG KC910 alebo o Samsungu omnia
Tusim ze LG ma viac farieb ale inak sa zdaju podobne dost ,,,tak ktory
no ja si vlastne vyberam z orange ponuky telefon kcem aby mal pekny dizajn dobry fotak ciže aspon 3mpx dobru hudbu pri samsungu sa mi pači dotikovy displej a štyl a fotak pri se zase dioda fotak hudba ale štyl no zda sa mi to byt podla krytu taky žensky mobil a kedže som nezohnal ani na nete ine kryty apr čierny abo tak tak nvm
Momo46 napísal:JA informativne sa chcem opytat
Do buducna sa rozhodujem bud o LG KC910 alebo o Samsungu omnia
Tusim ze LG ma viac farieb ale inak sa zdaju podobne dost ,,,tak ktory
konci mi fix a rozmyslam ci mam pokracovat s tym kuponom s dvojnasobnym kreditom abo dat si ten pausal za polovicu pri predzeni zmluvy.. tak skuste mi pradit aky fon by bol najlepsi na fix 300 a ky na Relax 60 a popripade kera akcia sa viac opati.. dik