ma jednu otazku
pred troma mesiacmi som si kupil novy mobil nok5310 a asi po troch dnoch mi zo zadneho krytu zliezla vsetka farba-ten napis nokia a take bpdky co tam boli chcel by som vediet ci sa to stava aj niekomu niemu
//autoeditácia príspevku ( 17 Sep 2008, 21:31 )
ale logo orangeu tam zostalo
//autoeditácia príspevku ( 20 Sep 2008, 20:18 )
PONGO94 napísal:ma jednu otazku
pred troma mesiacmi som si kupil novy mobil nok5310 a asi po troch dnoch mi zo zadneho krytu zliezla vsetka farba-ten napis nokia a take bpdky co tam boli chcel by som vediet ci sa to stava aj niekomu niemu
//autoeditácia príspevku ( 17 Sep 2008, 21:31 )
ale logo orangeu tam zostalo
PONGO94 napísal:ma jednu otazku
//autoeditácia príspevku ( 21 Sep 2008, 15:09 )
Fasa, ze mi odoslalo len pol prispevku
Som pisala, ze ci sa ti nepotili viac ruky v lete, to by mohlo byt pricinou. Co si to hned nereklamoval po tych par dnoch? Teraz ti to uz tazsie uznaju. Mama kupila napr. hodinky a tiez po tyzdni nosenia zliezla farba, tak to bola reklamovat. Pindali, ale dostala novy a ten je uz ok.
ShepDog napísal:hlavne to ze nema c na ktore som bol strasne zvyknuty.. po vybrati baterie sa vynuluje cas a datum.. ale ako je to pekna placka ale to cko ma stve
ked tam tu baterku das do urciteho casu tusim minuty tak nemusis znova nastavovat cas
a este mam ja jednu otazku neviete ci bi sa dalo nastavit profil tak aby sa zapol o 7 45 rano a vipol o13:30 /potrebujem do skoly lebo to vzdy zabudnem bud vypnut alebo zapnut/