Mne to na gamer ide v pohode, paci sa mi to aj celkom, hral som to asi 2 hodinky a chytilo ma to, ale mam taky problem, ze ked dostanem vacsi damage tak mi scerna obrazovka na chvilu, ale tak strasne prudko a potom je vsetko take rozmazane to by som este pochopil, ale to scernanie nie. To je akoze kratkodobe oslepnutie, alebo bug u mna?
blazer napísal:Mne to na gamer ide v pohode, paci sa mi to aj celkom, hral som to asi 2 hodinky a chytilo ma to, ale mam taky problem, ze ked dostanem vacsi damage tak mi scerna obrazovka na chvilu, ale tak strasne prudko a potom je vsetko take rozmazane to by som este pochopil, ale to scernanie nie. To je akoze kratkodobe oslepnutie, alebo bug u mna?
Z piatka na sobotu stiahnuté a dnes večer dohrané. Kratšie ako jednotka. Hral som to na úrovni Realistická, začal som hrať včera o 11hod. a skončil teraz o 17hod. Spolu možno 5 hodín hracieho času. Ale aj tak si myslím, že sa to oplatilo stiahnuť.
Prave som to presiel na normale. trvalo to asi tych 5 hodin. Dost kratke ale perfektne. Toto ma bavilo viac nez crysis. Skoda ze tam nedali nejake lepsie zbrane. napr. m4
Takze presiel som to aj ja....Poriadna pecka...Len skoda ze take kratke...
Ale ako som si vsimol na konci povodneho Crysisu bol tiez ten Excosuit ci ako sa vola...Crysis Warhead kebyze mam posudit je to riadne akcne a napate...Tiez je zaujimave ze ked ste v Crysise koncili tiez ste odlietali VTOL-om(Tym vasim vznasadlom...) ...Som zvedavi ake bude dalsie pokracovanie Crysisu!!!!
No tak som to presiel, dost kratke to bolo, ale tak urcite lepsie ako prvy Crysis, inac finalny boss padol pod minutu na prvy pokus, to je dost onicom (na normal)
//no zas tak lahke nie, ja som skapal fakt vela krat
mamutv napísal:Takze presiel som to aj ja....Poriadna pecka...Len skoda ze take kratke...
Ale ako som si vsimol na konci povodneho Crysisu bol tiez ten Excosuit ci ako sa vola...Crysis Warhead kebyze mam posudit je to riadne akcne a napate...Tiez je zaujimave ze ked ste v Crysise koncili tiez ste odlietali VTOL-om(Tym vasim vznasadlom...) ...Som zvedavi ake bude dalsie pokracovanie Crysisu!!!!
Príbeh vo Warhead bol súčasne s prvým Crysis. Niekoľko krát bol v rozhovoroch spomínaný Nomad za ktorého sa hral Crysis 1.
Tipujem, že v treťom pokračovaní sa tieto dve osoby stretnú. Za koho však bude hrať hráč, to sa ešte nevie.
mali ste aj vy take bugy v hre ako napr ze ste normalne isli a z nicohonic ste zomreli,alebo ze ste boli v budove a prepadli ste sa pod nu a chodili po budove iba s polovicou tela
nakonci som bol na vezi na letisku po animacii by som mal ostat upne na vrchu pri riadiacich pc ci co to tam bolo..... lenze letel som cez podlazia uplne nazem