nastavenie virtualnej pamate a swapovania disku
-
James13579
Star
nastavenie virtualnej pamate a swapovania disku
Mam 2x1gb DDR2 800MHz, 3 disky. Ako to treba nastavit?
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
James13579
Star
Doporučujem nastaviť pevnú veľkosť, tj. min aj max na rovnakú hodnotu. V podstate to závisí od použitia kompu, možno bude stačiť aj 512MB, možno by sa pre istotu hodilo nastaviť na 1GB. Premenlivá veľkosť swapu robí bordel na disku.
Disk C: a D: sú dve partície jedného disku? Ak áno, hoď to iba na C:.. ak D: je partícia úplne iného fyzického disku, môžeš to hodiť aj tam, bude to mierne rýchlejšie.
Disk C: a D: sú dve partície jedného disku? Ak áno, hoď to iba na C:.. ak D: je partícia úplne iného fyzického disku, môžeš to hodiť aj tam, bude to mierne rýchlejšie.
-
igynko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
MS odporuca 1,5 nasobok Tvojej RAM pamate. Urcite na pevnu velkost. Ak mas XP a 2GB pamate, nehravas velmi narocne hry, nemas pospustanych niekolko virtualnych strojov, nerenderujes video, nerobis velmi s photoshopom a podobnymi nastrojmi, pouzivas komp na prehravanie videa, net, sem-tam nejake to stahovanie, nejaka ta kancelarska robota a pod, tak by si v pohode mohol swap aj vypnut.
Pokial mas Vistu, tak odporucam 3,5 GB. Ja mam nastavene, ze si ma Vista sama manazovat pagefile a momentalne ho mam na 2,5 GB (samozrejme to neznamena, ze ho kompletne vyuziva) a mam tiez 2 GB RAM.
Pokial mas Vistu, tak odporucam 3,5 GB. Ja mam nastavene, ze si ma Vista sama manazovat pagefile a momentalne ho mam na 2,5 GB (samozrejme to neznamena, ze ho kompletne vyuziva) a mam tiez 2 GB RAM.
-
James13579
Star