Ahojte.Mám taky problém chcem zistiť jedno heslo ktore bolo použite pri prihlasovaný na pokec asi pred hodinou.Používam mozilu ako prehliadač.Dá sa to niako pls navod
ak mas zapnute v mozille uchovavanie hesiel tak ano... ale popravde aj keby si mal tak v podstate by ta to tam prihlasilo, a dotycny vtedy aj musel suhlasit s tym, aby sa to heslo uchovalo (ulozilo)
Ahojte mal som nainstalovany v pc keyloger bol pusteny v pozadi kamarat sa prihlasil na pokec len ja som zmenil datum a čas a teraz som tam keylogery nenasel neic co sa kto prihlasoval dá sa vratit v čase do zadu?????????????????
ja met takove kamose ,kteri se mi chcou dostat do nejakeho uctu tak bych se na ne vysral asi.. a naco chces jeho heslo nepotrebujes ho ...udelej si svuj acc a chatuj za sebe
v čase sa cestovať nedá. Aj tak ale nechápem ako je možné že zmenou systémové času sa ti zmazali logy keyloggeru (ktory si iba zapisuje stlačené klávesy do súboru a je mu šuma-fuk aký máš systémový čas)
Zase nejake trapne soplave decko, ktoré chce narúšať súkromie inej osoby. Nezabudaj ty dement že je to trestny čin. A aj príprava na trestný čin je trestná. Tak sa preber a vlez maminke pod perinku.