no urcite nie lebo ten notebook previsuje poziadavky na tu hru ale moze to byt tym ze hry nie su moc kompatibilne s mobilnymi rieseniami grafickych kariet.....mam ten isty notebook akurat 4GB ram a nemam tam problem rozbehat najnovsie C&C na very high takze tazko povedat
no urcite to nieje v poriadku ze ti to seka na tvojom notebooku ti to musi ist ako hodinky.. ja by som odporucal vyskusaj nejaku inu hru myslim co ma podobne poziadavky ako fifa08 a tak to zistis ked ti bude sekat tak mas chybu niekde v pc a inak ovladace mas nainstalovane?
ja mam notebook ASUS M51K Turion TL64 2,2GHz,4GB RAM,VGA:ati radeon 3470.Ked hram Crysis tak to hram na medium a aj tak to trocha seka, je to normalne?
thebat napísal:ja mam notebook ASUS M51K Turion TL64 2,2GHz,4GB RAM,VGA:ati radeon 3470.Ked hram Crysis tak to hram na medium a aj tak to trocha seka, je to normalne?
thebat napísal:ja mam notebook ASUS M51K Turion TL64 2,2GHz,4GB RAM,VGA:ati radeon 3470.Ked hram Crysis tak to hram na medium a aj tak to trocha seka, je to normalne?
thebat, tak ako písal caesar, od "obyčajného" notebooku nemôžeš čakať viac a že Ti v pohode budú šlapať najnovšie hry
notebook NAOZAJ NIE JE HERNYM ZARIADENIM! to uz si radsej kupte konzolu, alebo PSP...
to ze na notebooku rozbehate hry, je jasne, ale neocakavajte od toho brutalny graficky vykon. By som chcel vidiet tu spotrebu, teplotu a rozmery notebooku, ktory by taky vykon podaval...
notebook NAOZAJ NIE JE HERNYM ZARIADENIM! to uz si radsej kupte konzolu, alebo PSP...
to ze na notebooku rozbehate hry, je jasne, ale neocakavajte od toho brutalny graficky vykon. By som chcel vidiet tu spotrebu, teplotu a rozmery notebooku, ktory by taky vykon podaval...
omg toto co tu pises je uplne od veci, musim samozrejme uznat ze v niecom mas pravdu ale s timto stebou vobec nesuhlasim.. sak aj ja mam podobny book a rozbehal som nanom aj ine hry ako fifa08..
thebat napísal:neskor si kupim XG station ked to bude lacnejsie
to ze ti seka crysis na medium je viacmenej nenormalne uz len s toho dovodu ze graficka karta co mas by to mohla stihat ako tak mozno 800x600 na low detail cize bud rad ze to ide hratelne aspon na medium, ja mam v pc hd2600pro a na medium si to mozem dovolit len velmi triezvo pri nizsom rozliseni samozrejme, a k tej xg station-tak to je uplna blbost zaplatit 10000 korun za krabicku ktoru budes musiet vlacit zo sebou nema ziaden zmysel pretoze za 15 000 si kupis nieco ako pc + monitor ,
/k problemu temy -v poriadku to urcite nieje pretoze vykon tvojej grafickej karty na tuto hru rozhodne postacovat musi
no zas tvrdenie ze na nej niekto rozbeha najnovsi c&c na najvyssich detailoch je tiez odvaha pretoze to nieje prilis realne