AXO napísal:este posledna rada o ktoru ziadam, v controls je special trick, kazdy character ma svoj vlastny, niekedy aj nejaky odomknem, ale nevie, kde sa da vybrat(teda ak sa da vybrat), a ako sa pouziva, stlacim danu klavesu, a nic sa nestane(mam nabitu tu vec napravo dole az po hviezdicku), nemohli by ste napisat ktore klavesy to mam stracit ? dam Q a sipku, nic, dam iba Q, nic,...
treba dat cislice ktore mas nad Q teda 1 ked mas odomknuty 1 trik
//autoeditácia príspevku ( 21 Sep 2008, 22:47 )
tu pridavam presny popis tomuto dufam pochopi kazdy.. sice to neni odoma ale dufam ze to pomoze
Tak stiahol som to a je to fakt dobra hra ! grafika je pekna a paci sa mi aj to ze si mozem vyrobit vlastnu stvorkolku a dokonca zmenit farbu prilby
inac ak chcete ziskat viac bodov tak stlacajte pri trikoch A ( aspon tak je to nazaciatku nastavene) ale nejde to pri vsetkych ... uroby vam to iny trik a da viac bodov
MaTT5 napísal:tam su vysvetlene len basic, intermediate a expert trick ak dobre vidim... special tam nieje
mne ten navod pomohol, ale skusim svojimi slovami: ked budes mat obrovsky skok pred sebou a nabity special, tak stlacis vyskok, ked uz budes tesne pred koncom ho pustis(vyskoci do vysky), dalej stlacis Trick special+Q+lubovolna sipka, no a zacne to robit... su 4 sipky a aj kazda postava ma nejake iba svoje... plus sa aj odomykaju priebehom kariery, ale neviem ako si ich vybrat...
Mno čo som ja skúšal hrať túto hru na gamepade, tak sa na HDD dlho neohriala To ovládanie je trošku pošahané.. Ale inak spracovanie a nápad to je dobrý
lol4 napísal:Mno čo som ja skúšal hrať túto hru na gamepade, tak sa na HDD dlho neohriala To ovládanie je trošku pošahané.. Ale inak spracovanie a nápad to je dobrý
zle sa hra na gamepade? je to aspon lepsie ako na klavesnici?
lol4 napísal:Mno čo som ja skúšal hrať túto hru na gamepade, tak sa na HDD dlho neohriala To ovládanie je trošku pošahané.. Ale inak spracovanie a nápad to je dobrý