zmena bootscreenu
-
Exxon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
zmena bootscreenu
cez Style XP som si zmenil bootscreen, ale stalo sa, ze pri zapinani mi dava moznost vyberu, ci chcem bootovat s novym screenom, alebo so starym. co mam urobit, aby bootoval automaticky?
-
JanikEskimacik
Amateur
Poradi mi niekto s mojim problemom s boot screenom? Stiahol som si nadherny boot screen, ale nedokazem ho nastavit. StyleXP mi vyhodi, ze to nema spravny boot file
. Tak co s tym?
- Prílohy
-
- Touch_of_Evil_II(www.skinbase.org).zip
- (73.09 KiB) 46 stiahnutí
-
JanikEskimacik
Amateur
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: zmena bootscreenu
to sa da lahko riesit v programe, ked si dobre pametam, mas tam volbu nejakeho casoveho intervalu a tak ked to das na "0" tak ten vyber screenu pada... vyskusajExxon napísal:cez Style XP som si zmenil bootscreen, ale stalo sa, ze pri zapinani mi dava moznost vyberu, ci chcem bootovat s novym screenom, alebo so starym. co mam urobit, aby bootoval automaticky?
-
JanikEskimacik
Amateur
No myslim si, ze nie, koniec koncov, ten bootskin som tu upol Touch_of_Evil_II.zip, mozes si ho pozriet. Je presne tak, ako som ho stiahol. Program Bootskin mi ho nacital korektne, pri starte mi ho spravne ukazalo, ProgressBar bol spravne v X, Y aj Width, ale potom mi nenabehol Winrobbiee napísal:No, mozno prave preto ti cez Stylexp nesiel -> je nejako poskodeny...