Obedove menu do 130,-

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Kesoman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Obedove menu do 130,-

Príspevok od používateľa Kesoman »

Caute, otazka hlavne pre pracujucich v BA hladam dobru restiku kde maju obedove menu (pre mna to znamena velka porcia a chutne jedlo !!! + promtna a mila obsluha ak je) do 130,- okolo Tower 115 pripadne Trnavske Myto.
Toto poznam a uz nechcem: Umelka, Roxy, Presto, Zeleny Strom, Pasta&Schnizel, Gurman (ci neviem jak sa vola),Apollo restiky. Hlavne piste ludia co mate skusenost ziadny posthunteri ktori ich najdu na www.obedovat.sk :roll: diky
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ak nie je daleko Dulovo namestie, tak dobre varia v Budvar pube na dulaku. za 105 Sk sa tam da slusne najest a varia tam dost dobre. Alebo potom Vivendi pri Istropolise, ale nie su tam az tak velke porcie a dlho sa tam cakava... ale cesnacku v bochniku maju skvelu. zaujimavo vyzera aj CBC na karadzicke, ale tam som este nebol...
potom je este na dulaku, konkretne na Parickovej jedna vyzieraren, ale je to skor taka robotnicka putika - Bufet Kami ak sa nemylim, ale varia tam super, cenovo su okolo 89 Sk a ked sa usmejes a hodis na pult stovku, porcia bude vacsia :wink: obsluha je tam super, furt sme balili mladu co tam obsluhovala a pre prdel aj stare kucharky, tam je fakt zabava :D
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Kibo napísal:Budvar pube,Vivendi pri Istropolise,CBC
No CBC som bol dnes mno ziadna slava pekne nablyskane ale dost zle a vcera som bol u Melonka taka speci budova smerom z Niv na Cintorinsku, dost male jedlo a draho. V tom budvare maju len jedno menu? A ako to vyzera s tym Vivendi da sa vybrat aj z viac menu ? tam by som asi zasiel.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

vo vivendi maju vacinou tak po dve tri ak sa nemylim, ale dnes som bol kusok od vivendi - vola sa to 7 hriechov a je to v budove radosincov vedla istropolisu a varia super. menu za 89 a 99 a chutovo super. za tou dnesnou polievkou sa este teraz zalizujem :licklips: :mnaminky: porcia nebola najsamnajvacsia, ale najedeny som (miery mam zaokruhlene 2 metre a 100 kilo) :D
co sa tyka budvaru, dlhsie som tam nebol, cize si nepamatam ako je to s menu,a le viem ze som sa tam najedol kralovsky :)
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

dobre a hlavne chutne je v budove slovenskej sporitelne na zastavke elektriciek Mraziarenska. Je tam aj billa, posta... a na poschodi je taketo stravovacie zariadenie. Ceny tusim 115 skk aj s mucnikom. Porcie su fakt velke. Z trnavskeho myta elektrickou 9,14,8, je to druha zastavka.

Pripadne skus oproti salezianskemu kostolu, blizsie k tranvskemu mytu restika, obedove menu kolo stovky. Poricie nie az tak velke, no chutne. Je to pri byvalej zastavke 201/209 zahradnicka smerom do prievozu, ktoru teraz uz presunuli.
dobru chut
Napísať odpoveď