myslim si ze ked milujeme, vnimame cloveka ako osobu, ako celok ..preto take malickosti prehliadame..kazdy mame nejake tie " chybycky krasy" aj ked o krasnu nejde... ide o toleranciu...
Veď jazva po operácií apendixu patrí k životu a nikto nie je dokonalý. A čo by som si ja mohol nedokonalý pomyslieť pri nejakej slečne stelesňujúcej dokonalosť v skutočnom slovazmysle ? Že ju špatím svojou prítomnosťou?
Fabo napísal:Neviem, ale mne by asi dokonale krasne dievca neprislo atraktivne.... taka ta nejaka sterilita, to chybajuce clovecenstvo, to by som neprekusol.
A to dokonca dokonalé dokonca aj psychicky a povahovo.
ta moja ked bola mladsia tak preletela sklenenou vyplnou dveri a ma zjazvene jedno zapastie a asi 15 dalsich malych jazvyciek kade tade po tele..... nevadi mi to ani troska
Tá otázka, či to vadí je irelevantná, lebo keď si niekto "vyberá" partnera/ku, tak tú chybičku krásy pozná, tak nevidím dôvod, prečo by mu to malo vadiť v budúcnosti. A keď sa jej/jemu niečo stane počas vzťahu, keď ju/jeho ľúbi, tak kvôli osobnosti a nie kvôli niečomu inému...
ja som typ cloveka zeby mi to nevadilo....ja sa zamilovavam do vnutra zeny.......ako to spoznam????vecsinou ked sa zamilujem do vhladu,tak to su kratke"lasky"......a tie druhe su na dlhsie urcite.....mne by naozaj neadilo ani keby mala vecsie chybicky krasy.......mnoho krat tito ludia,zeny,maju ine zmyslanie ako "normalny ludia"....mnohokrat lepsie....co si dovolim tvrdit tak som empat a sucitil by som s mojou polovickou keby mala nejaky hendikep.......male chybicky je hlupe ratat,lebo tie mame vsetci
chybicky krasy.... nejaka velka chyba by mi aj vadila... no zase nemam rad dokonalost neni to prirodzene..... kazdy koho poznam ma dake chybicky.... no dakedy ich dokaze clovek zobrat nie ako chybicky ale okraslenie....
A7X napísal:ja som typ cloveka zeby mi to nevadilo....ja sa zamilovavam do vnutra zeny.......ako to spoznam????vecsinou ked sa zamilujem do vhladu,tak to su kratke"lasky"......a tie druhe su na dlhsie urcite.....mne by naozaj neadilo ani keby mala vecsie chybicky krasy.......mnoho krat tito ludia,zeny,maju ine zmyslanie ako "normalny ludia"....mnohokrat lepsie....co si dovolim tvrdit tak som empat a sucitil by som s mojou polovickou keby mala nejaky hendikep.......male chybicky je hlupe ratat,lebo tie mame vsetci
Lebo si sam skaredy (zabudol si asi dodat)
cTn napísal:PS: mam na chrbte hmm, no nikdy som to neratal ale tak 15+ jaziev, no a? zijem chodim a hlavne lubim.