130-stupnova grafika ;-)

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
tomko
Novice
Novice

130-stupnova grafika ;-)

Príspevok od používateľa tomko »

Helou,
v mojom notebooku HP Pavilion dv2000 series ma moja grafika bezne teplotu v jadre cez 120 stupnov celzia. Pri hrach sa dostane aj cez 130, no pocitac sa potom radsej chudak sam vypne... Preinstalovaval som ovladace, updatol BIOS ako mi poradili v HP ale nepomohlo... Pocitac mam mesiac po zaruke a oprava by stala skoro ako novy notebook, hajzli... Viete mi poradit co mozem spravit? Mimochodom, grafika je zdielana aby bolo jasne... Ak je to teda hardwerova chyba, su ludia ktori mi to dokazu opravit aj za menej? Ci mam notebook hodit do kosa, uz mu nic nepomoze?
Za vsetky Vase rady a nazory Vam velmi pekne dakujem!!!
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MP4-27 »

120 je uz fakt strasne vela aspon je vidiet ze mas kvalitny kremikovy chip...si kukni ci sa ti vobec toci ventilator :)
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

a to, kym bol v zaruke, to nerobilo?

kazdopadne ale takto krasne zahriata integrovana grafarna..., no skus nahodit nejaku tu utilitku a podtaktovat ju a odsleduj si teploty, ci pomoze.
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

johny_sk napísal:a to, kym bol v zaruke, to nerobilo?

kazdopadne ale takto krasne zahriata integrovana grafarna..., no skus nahodit nejaku tu utilitku a podtaktovat ju a odsleduj si teploty, ci pomoze.
Ja by som ho uz ani nezapol pre istotu. By som skusil kupit podlozku pod notas napr. od Zalmanu, celkom slusne vedela zrazit teplotu plus ma aktivne vetraky s regulaciou. Inu moznost nemas, ak je aj notas horuci resp. vrely. Zalman NC1000
Milan0526
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Milan0526 »

Ja som raz nemohol nainstalovat XP, stale sa vypinal, chyba bola v tom ze procesor bol poriadne zapraseny, po vyčisteni to frčalo ok. Nemaš niečo podobné. A dufajme že ho nemaš položeny na posteli, všetky otvory pouzatvarane. Treba vetrat a vetrat.
Napísať odpoveď