Neviem sa rozhodnut rpeto lebo o Blak edition pisu ze je skvely na hry a potrebujem to hlavne preto...Ale zas tamten je o dost vykonejsi ale zas zere o dost viac Watov ...Takze ak by ste mohli tak poradte...Zakladnu dosku mam na AM2 takze s tym problem nie je...Teraz mam jedno jadro AMD Athlon 3500+ a chcel by som dvoj jadro Dikes...
ak mienis taktovat tak tu 5400+, pretoze s nou dosiahnes vacsi vykon ako 6000+, ak nie tak ber 6000+, ale osobne by som radsej bral 5400+ lebo ked uz mas take cpu tak by bola skoda ho nejak netaktnut
Nj aj ja som skor nad 5400+ premyslal pretoze je lacnejsi , da sa fajne vytaktovat tento co mam som dal na 3800 a ta 5400+ ma aj o dost Watov mensiu spotrebu... Takze dik.Este niekto nejake nazory?
Chladdenie mam OK kupil som si aj novy ventilator na Procesor a mam dva ventilatory co zenu vzduch dnu a jeden vzadu co vyhana teply von...Takze beriem tu Black Edition dufam ze to bude dobra kupa....
PAuLi3 napísal:no lenze 5400+ ma odomknty nasobic takze si myslim ze potiahne viac pri solidnom chladeni
Je uplne jedno ci sa tam dostanes cez nasobic alebo cez zbernicu. Dnesne dosky davaju "FSB" frekvencie 400+ s prstom v nose, nehovoriac o tom, ze na slusny takt ti bohate staci okolo 300, pri 6000+ ani tolko nie.