total comannder
total comannder
zdravim, co musim nainstalovat do comannderu aby mi extrahoval rar subory stiahnute z upnito.. celkovo ked stiahnem subory z upnito, tak ich v nicom neviem otvorit, vzdy mi hodi ze su chybne, v com je problem?? vdaka
-
jaroslavzatko
Medium Expert
-
jaroslavzatko
Medium Expert
-
webmasterr
Medium Professional
tak winrar mi hodil ze su tie subory chybne, aj ked som zmenila pripony tak boli chybne.. ale vzdy ked stiahnem neake subory z upnito, tak to neviem v nicom otvorit, tak som myslela ze je chyba v pc, a v comanndery mi vyhodilo ¨externy komprimacny nastroj sa nepodarilo najst. je potrebne ho nainstalovat a nakonfigurovat.¨ tak zato som myslela ci mi tam nieco nechyba..
-
jaroslavzatko
Medium Expert
upnito je trosku citlive na rychlost netu,pod 512kb/s pada.
Ale netahas to nahodou cez ich download manager,ak ano(neviem presne)mozu byt linky nefunkcne(filefactory to tak malo),ak nemas premium,,,ak stahujes cez firefox,tak by to blbnut nemalo,,,,,
skontroluj si velkost balikov ci je rovnaka a ak nie,linky su naozaj zle a treba ich stiahnut nanovo
//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2008, 13:48 )
K tomu externemu komp......samozrejme ze chybal,ak si nemala ziaden nainstalovany
Ale netahas to nahodou cez ich download manager,ak ano(neviem presne)mozu byt linky nefunkcne(filefactory to tak malo),ak nemas premium,,,ak stahujes cez firefox,tak by to blbnut nemalo,,,,,
skontroluj si velkost balikov ci je rovnaka a ak nie,linky su naozaj zle a treba ich stiahnut nanovo
//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2008, 13:48 )
K tomu externemu komp......samozrejme ze chybal,ak si nemala ziaden nainstalovany
-
jaroslavzatko
Medium Expert
...
ja zasa pouzivam winzipjaroslavzatko napísal:externy komprimacny je presne winrar,7zip,winzip.....osobne doporucujem winrar 3.7,,je najpouzivanejsi,najviac ludi v tom bali data