Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
dal som nedavno ban hracovy FraGma na serveri naplno.sk (za wh) a on sa stazuje ze za co... nechcem byt nespravodlivy tak vam sem pridam do prilohy demo a ak sa zhodnete ze som pochybil tak sa ospravedlnim a odbanujem ho 
- Prílohy
-
- FraGma demo (mapa pribalena).rar
- (1.61 MiB) 54 stiahnutí
Ano mam Nvidiu 512, a dostal som raz bann za lagy tak neviemdodo.gold napísal:Hm myslis lagy ci sekanie zo strany grafiky ?
Mozu byt bud lagy koli internetu:
mas internet so zlymi odozvami alebo nemas nasavene raty.
Alebo je to sekanie hry koli grafickej karte. No neviem co mas za kartu ked mi povies ze je na nej pamet 512 mb.
-
blitzkrieg
Professional
Problém je pravdepodobne u Steamu. K prihlasovaniu na steam slúžia 2 servery. Na ktorý sa prihlasuješ ty zistíš podľa STEAM ID. Ak začína na STEAM_0:0:xxxxx tak sa prihlasuješ na prvý server, ak na STEAM_0:1:xxxxx tak na druhý. Ten server na ktorý sa prihlasuješ ty, má/mal nejaké problémy. Takže teoreticky by to malo blbnúť viacerým ktorí majú označenie servera v STEAM ID ako ty.compleX napísal:neviem ci steamu ozaj uz prepina ale dnes ma to dorazilo ...toto mi robi ako aj s CS tak aj s DoD, asi pred pol hodinou som to hral ..a teraz toto
Alebo druhá možnosť: dvaja hráči hrali súčasne na jednom steame. Teba to vyhodilo a druhý hral ďalej. Ale myslím si, že to je nepravdepodobné.
Treba počkať kým to dajú zasa dokopy a potom vyskúšať.
// možno by pomohlo reštartovanie steamu alebo vypni úplne steam, choď do zložky Steam a vymaž súbor clientregistry.blob
-
blitzkrieg
Professional