LCDcka Samsung nastavenie...

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
xH4wK

LCDcka Samsung nastavenie...

Príspevok od používateľa xH4wK »

Zdravim vas, chcem sa spytat vas co mate monitory samsung s kontrastom 1000:1(8000:1 dynamicky) alebo podobnym , ako mate nastavene vsetky tie blbosti , farby kontrast atd... ?
Lebo mne sa zda ze raz si to nastavim pre nieco dobre vyzera to pekne a ked spustim daco ine zase to prestavujem a dost ma to stve , tak ze ci neviete nejake optimalne nastavenie :)
btw nedavno som prechadzal z CRT na LCD mozno preto sa mi to tak zda takze ma neukamenujte ze som nejaka lama alebo daco take :D
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Ja používam predvolené nastavenie "Movie" ale ono je to o tom, že cez deň je vhodné iné nastavenie ako cez noc, na čítanie textu iné ako na film a podobne.
Druhá vec je že prechod z CRT na LCD je tiež trochu poznať. To buď rád že máš Samsung, keby si mal LG, písal by si, že tam nemôžeš nájsť žiadne nastavenie kde by bol pekný obraz :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mam tam custom s nizkymi hodnotami, tusim nieco okolo hodnot 10-20. Aspon to v noci tak nesvieti a netaha oci.
xH4wK

no , a pouziva niekto z vas ten dynamic contrast ?
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

Chvíľu som to mal, ale mi to vadilo, tak to nepoužívam.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Urcite nie, je to moc ostre a neda sa na to divat. Stale mam pocit, ze najlepsie je vlastne nastavenie, pretoze ani jedno z tych ponukanych mi nevyhovuje a nemam zaujem neustale prepinat rezim, takze rok a pol fungujem stale na jednom a neplanujem to ani menit.
xH4wK

hojko napísal:Urcite nie, je to moc ostre a neda sa na to divat. Stale mam pocit, ze najlepsie je vlastne nastavenie, pretoze ani jedno z tych ponukanych mi nevyhovuje a nemam zaujem neustale prepinat rezim, takze rok a pol fungujem stale na jednom a neplanujem to ani menit.
no a o to mi ide aby ste napisali ake to je nastavenie :-D
Myslim kontrast , brightness , magic color atd...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Brig 60, Cont 75. Pozeram, ze su tam ine hodnoty ako som si myslel. Teraz ma napada, ze na CRT Philips som to mal hodnotu 10 pri jednom nastaveni. Takze pri LCD Samsung plati B60 a C75. To su moje nastavenia (Samsung 226BW).
Napísať odpoveď