Potreboval by som vasu pomoc pri kupe Auta.
Malo by to byt nieco do 300 000 a hlavne pre zacinajuceho sofera , .. co by ste mi odporucili ? najlepsie benzin ale tak TDI moze byt asi tiez .. Dik moc dopredu
my sme predavali octaviu do AAA jazdenu. Musim povedat, ze to auto kompletne cele pozreli (co sa dalo, rozobrali a skontrolovali), previezli sa s nim, motor riadne potocili. Proste kompletnejsia kontrola ako v servise a potom auto ohodnotili. Ponuku nam dali lepsiu ako ine bazary (ktore auto vobec nepozerali). AAA je urcite drahsi bazar, ako ine..., ale asi na to ma aj dovod. Samozrejme, idealne je, ked ti to auto (minulost) niekto este overi a pozries to s mechanikom...Zaxman napísal:to polo by som nebral myslím kontretne tento bo je z AAA a to je nahovno bazar odrbuťu ta ovšetko nabliskaju ti auto ale akonahle prejdeš za branu bazaru s podpisanou zmluvou už stebou nič nemaju a ak dojdeš na tom aute domov budeš rad
Ten Focus vypadá moc zajímavo, ajkeď už je to nad 300k, ako si uviedol limit. Ale ponuka je to fakt dobrá. Ja som našiel ešte pár alternatív: Bavor, Mazda 3...speq napísal:Noo takze Almera 1.8 mi stoji dole v garazito neccem to vypada tak moc .. familiarne
ostatne zaujimave ale dlhsie uz mam vyhladnute toto
http://ford-focus.autobazar.eu/16-ti-vt ... 81939.html
Otázne je len, či Ti spustí 10% z ceny. Plus rátaj výdavky spojené s prepisom na polícii a veci okolo toho. Keby som teraz kupoval, tak radšej si ešte z prachov čo mám niečo nechám. Napr na zimné gumy a podobné detaily...speq napísal:tak tak velmi sa mi pozdava a je tam ze dohoda mozna : )