Firefox a cookies

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
gabberman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gabberman »

chrono napísal:Firefox odinštalovávať nemusíš. Skôr si si mal vytvoriť nový profil a skúšať to tam.
mam aj novy profil a aj tak to nejde,este sa stym skusim pohrat ked budem mat chvilu cas...zatial dik
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

ked ti nepomoze novy profil tak ti to moznoze firewall blokuje. alebo mas nastavene mazanie cookes. V cistom profile kde nie su rozsirenia nema co tie cookies mazat.
gabberman
Medium Star
Medium Star

caesar1987 napísal:ked ti nepomoze novy profil tak ti to moznoze firewall blokuje. alebo mas nastavene mazanie cookes. V cistom profile kde nie su rozsirenia nema co tie cookies mazat.
neviem vlastne ako funguju tie cookies,ale ja ich musim mazat vo firefoxe inak mi nedovoli prihlasit sa napr. na hojko.com(aj na niektorych inych strankach mi to tak robi).som zistil,ze to robi viacerym ludom tak neviem vcom to je...nemoze to byt vo firefoxe 3.0.1? firewall to urcite nerobi,uz ho mam dlho a nerobilo to,zacalo to len nedavno...
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

to je dost zaujimave. pretoze ak si vytvoril novy profil tak to nemoze byt ani v poskodenom subore kde sa ukladaju cookies a ked si tam nemal ziadne rozsirenie ani tym. nechapem... skus napisat na forum.mozilla.sk moznoze sa najde niekto kto este nieco vymysli.
gabberman
Medium Star
Medium Star

caesar1987 napísal:to je dost zaujimave. pretoze ak si vytvoril novy profil tak to nemoze byt ani v poskodenom subore kde sa ukladaju cookies a ked si tam nemal ziadne rozsirenie ani tym. nechapem... skus napisat na forum.mozilla.sk moznoze sa najde niekto kto este nieco vymysli.
skusim tam napisat,dik.je to fakt zaujimave a nerobi to len mne...no uvidim ze co stym
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

hojko napísal:Mal som nahodeny plugin Column Bookmarks, to je plugin, ktory zalozky spravi na viac stlpcov. mam dost zaloziek a ked kliknem v menu na zalozky, tak rozbali len jeden stlpec a ten treba scrollovat, vdaka tomuto plugino to hodilo na tri stlpce a mohol som si vybrat. Existuje nejaky plugin pre FF3, ktory by mi spravil nieco taketo???
Môžeš vyskúšať https://addons.mozilla.org/sk/firefox/addon/9260, ale zatiaľ to je v dosť rannom štádiu vývoja a ešte to nie je úplne ono (ale pozitívne na tom rozšírení je to, že dokazuje, že sa niečo také bude dať urobiť).
Napísať odpoveď