Zdravim. Mam HP Compaq 6735s a baterka mi vydrzi iba 1h 15min. Pritom mala v pohode vydrzat2h 30min. Prvykrat som ju nabil uplne a nezapinal som NB presne podla navodu.. Teraz ho nabijem na 100% a vydrz je velmi slaba.. Mam nieco zle nastavene? Vdaka
hp maju vlastny soft na napajanie tak sa pozri tam ako to mas nastavene ci na velky vykon alebo uspora..........este ak mas ten notebook dlhsie tak je normalne ze ta baterka uz neutiahne tolko co kedysi
hlavne si skontroluj rezim aky pouzivas,,2hod30min ti urcite nevydrzi ak pocuvas pri praci hudbu,pripadne ak hras hry,mozno mas vyssii jas.....muel by si specifikovat tvoje nastavenie,aby to niekto posudil
jasne ze potrebujes znizit si jas. aj ked si pripojeny do siete aj ked nie.
Nastav si aby sa ti po 5 min necinnosti vypol monitor po 15 aby sa dal pc do spanku ked ides na baterku. ak si v sieti. tak tomozes mat vacsie. jo a vzdy ked mozes chod cez siet setri to baterku
Jeremy napísal:jasne ze potrebujes znizit si jas. aj ked si pripojeny do siete aj ked nie.
Nastav si aby sa ti po 5 min necinnosti vypol monitor po 15 aby sa dal pc do spanku ked ides na baterku. ak si v sieti. tak tomozes mat vacsie. jo a vzdy ked mozes chod cez siet setri to baterku
A ako si znizim jas? fn+f7 mi nefunguje a neviem preco.. Pritom hlasitost cez fn sa da upravovat.