Bond bude dobry, na to sa velmi tesim. Nemozu si dovolit znovu pokazit tuto znacku ked ju uz obnoviliDem0n napísal:Sancu davam len Bondovi ...zatial ...
Naj pokazenejšia hra tohto roku
mas pravdu ale to bolo EA Games ... Treyarch to nepokazi... uvidishojko napísal:rochedo: Pozri sa na poslednu bondovku na PC, bola to fraska a vo vsetkych recenziach vela bodov nedostala. Zalezi vsak od studia a vydavatela ako sa k tomu teraz postavi, pretoze ak to skonci u amaterov ako naposledy, tak po vydani budeme tuto hru pisat asi do tejto temy
Neviem uz ci je Turok z tohto alebo minuleho roku ale je to sracka ze mi z toho bolo az zle.
Zabera to 16GB ci kolko, vypeciem to na maximalne detaily na co najvacsom rozliseni a vyzera to ako spred desiatich rokov, linearita ze by sa jeden zgrcal, trapna stereotypna akcia a bugy ze mi skoro srdce odislo. Proste nieco absolutne strasne, ak ste sa na to tesili tak velmi ako ja tak to ani neinstalujte, inak na to nebudete vzpominat v dobrom.
Zabera to 16GB ci kolko, vypeciem to na maximalne detaily na co najvacsom rozliseni a vyzera to ako spred desiatich rokov, linearita ze by sa jeden zgrcal, trapna stereotypna akcia a bugy ze mi skoro srdce odislo. Proste nieco absolutne strasne, ak ste sa na to tesili tak velmi ako ja tak to ani neinstalujte, inak na to nebudete vzpominat v dobrom.