Ktoru hru (by) ste si kupili?
true crime new york city, serious sam, simcity 2000, daikatana, ani ne hra ale visual basic studio a nero 6, thief 2, gothic 1
rad by som si kupil ( a aj kupim
): team fortress 2
co si platim: nic
steam: Half-life, Counter-Strike, Half-LIfe opposing force, Half-life blue shift, TEAM FORTRESS CLASSIC (MOJ STARY MILOVANY TFC), Condition Zero , Condition zero deleted scenes, Ricochet, a milovany Day of Defeat
edit: a requiem avenging angel
rad by som si kupil ( a aj kupim
co si platim: nic
steam: Half-life, Counter-Strike, Half-LIfe opposing force, Half-life blue shift, TEAM FORTRESS CLASSIC (MOJ STARY MILOVANY TFC), Condition Zero , Condition zero deleted scenes, Ricochet, a milovany Day of Defeat
edit: a requiem avenging angel
-
Royalflush
Guru wannabe
neviem preco ... proste mam tie hry lenze ja to berem tak ze polku by som vyhodil az na to Gears of War , Wow , Devil may cry a podobne hry ... tie ostatne ani nehravam ... to mam uz strasne dlho niektore aj vyse 3 rokyKoCi napísal:na cloveka, ktory tu prednedavnom robil drahoty okolo kupy hier a hladal cestu ktorou sa k tomu dostat bez platenia (kvoli slabemu netu), trosku prilis dlhy zoznam.. Nemaj strach, nezavidim, ale proste nechce sa mi verit
/edit : a tie hry co by som nechcel nemam ... takze preto som to pisal ... vatsina tich hier su debiliny .. takze tak
//edit : ale predsa nebude zahadzovat originalne
-
satelitik11
Medium Professional
-
lekoklatik
VIP
-
RedDragoNN
Amateur
-
Daggertail