aku banku + ucet az od 18 ?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa enter00 »

cely zivot mam tatra banku a som maximalne spokojny.
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

lucas03 napísal:Hladam co najlepsiu ponuku kde si mozem ja ako student vytvorit bankove konto s visa kartou. Najlepsie by bola embosovana ale to bude asi viac ako 50 SK mesacne tak to nic. Staci teda visa electron. Najlepsiu ponuku som zatial videl v tatra banke kde to je 11 mesacne, a bolo by celkom ok ak by som to mohol urobit bez zakonneho zastupcu. Budem rad ak budete pisat aj skusenosti.
No ja mam toto studentske konto v tatrabanke a vpohode celkom..zakonny zastupca je nepotrebny..potrebujes akurat potvrdenie o navsteve skoly...a mozes ist.....som spokojny..nemal som problemy...internet banking ide ozivot :) pohodicka ....inac kazdy mesiac tych 11sk + 12sk...nvm ci daky manipulacny poplatok aleob co....za pripisanie urokov kazdy mesiac:D ...dostanem korunu aj daco urok a dalsich 12 mi zoberu..ale inac pohoda ked si vezmem ze to ma sluzby toho co maju v tatrabanke za 60sk/mesiac :) :)
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

a ked mam 14 tak to este nemozem mat?
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Troska ozivim temu. Mam 18 rokov a chcem si rziadit ucet. Nepotrebujem ziadne prepychove sluzby, staci mi internet banking a kreditka + nizke resp. nulove mesacne poplatky.
Som studentom strednej skoly (este rok :P ). Rozmyslal som nad Start Kontom od VUB-ky. Co vy na to? Alebo by ste mi odporucili nieco lepsie? Jemozne, ze o rok pojdem na vysku do CZ tak vziat aj toto do uvahy. Dakujem za postrehy.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Skolacik napísal:Troska ozivim temu. Mam 18 rokov a chcem si rziadit ucet. Nepotrebujem ziadne prepychove sluzby, staci mi internet banking a kreditka + nizke resp. nulove mesacne poplatky.
Som studentom strednej skoly (este rok :P ). Rozmyslal som nad Start Kontom od VUB-ky. Co vy na to? Alebo by ste mi odporucili nieco lepsie? Jemozne, ze o rok pojdem na vysku do CZ tak vziat aj toto do uvahy. Dakujem za postrehy.
mBank
nejakymarko
Addict
Addict

este nejake ine? nieco osvedcene? a myslim ze nikde v PP som ani pobocku mbank nevidel
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

na mBank nepotrebujes pobocku. Zalozis si cez net a mas. Osobne neodporucam dexiu. Vraj zadarmo. Ano len vedenie, takto som uz prisiel o par stovak korun, len za poplatky. Buduci mesiac ju idem rusit kedze som uz vsetky pravidelne prijmy premenil na mBank, len je tam momentalne problem (s mBank), ze nemaju zahranicne platby. Neprijmes nic zo zahranicia ani nic neposles za hranice. Ale myslim, ze to uz coskoro spojazdnia. Kazdopadne paypal s kreditkou funguje bez problemov. Tak isto platba kreditkou na internete ide. :)
nejakymarko
Addict
Addict

Okej tak všetci tu sice opretujete tu mBank, ale ja by som predsa len radsej nejaku "obyčajnú" :P . z tychto by ste mohli nejaku odporučiť? lebo ak nie, tak zajtra idem do vubky a nechcem potom lutovat. tak Dikes za ďalšie rady.
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

no mbank je vsetko zadara , platba kartou vedenie uctu a 3x mesacne vyber z akehokolvek bankomatu zadarmo , potom spoplatnene 35 sk ... pre mna je to super , od dalsieho mesiaca si nechavam posielat vyplatu tam
Neviem preco chces nejaku "obycajnu" ked mozes mat mbank :-D
nejakymarko
Addict
Addict

prosim vas poradte mi ci vubku (start konto) alebo csobcku (fun ucet).
mbank neviem preco ale nechcem...ale ked tak povedzte preco je taky super a ostatne nie, ale kazdopadne csob alebo vub??
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

Skolacik napísal:prosim vas poradte mi ci vubku (start konto) alebo csobcku (fun ucet).
mbank neviem preco ale nechcem...ale ked tak povedzte preco je taky super a ostatne nie, ale kazdopadne csob alebo vub??
si napisal, ze o rok mozno pojdes na vs do ceska.. tak v tom pripade csob.. potom si aj v cesku zalozis ucet v csob (asi naj volba v cesku, ucet bez akychkolvek poplatkov a embosovana visa zdarma) a potom mas medzi sk a cz csob nizky poplatok za prevody oproti inym bankam (je to nejako do 30 korun)
nejakymarko
Addict
Addict

a ako je to s tou image kartou? to sa mi tiez celkom pozdava :oops:

a tiez by som radsej csob ako vubku. alebo este nejake ine banky?
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ja som si zriadil ucet v mBank a v pohode :) poplatky nulove takmer za vsetko :D len je to este bieda s pobockami.
http://www.mBank.sk
http://mbank.sk/sprievodca/sadzobnik.html
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

ja mam to ready z otp banky..je to super poplatky su uplne minimalne mozno az ziadne nemam to odsledovane....na primanie platieb z paypalu mam Mastercard a visacard....toto vse....Vrelo odporucam OTP Bank Slovensko...nemusis mat 18
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

ahojte... tema je uz dost stara tak sa pytam snova ze aky ucet sa teraz oplati pre studenta >18 :)
t33nboY2
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa t33nboY2 »

Tak ja mam FUN ucet od CSOB (vsetko je zadarmo) a este som dostal USB k tomu naviac ale 250 Mb :oops: .
A ak chces tak ti vybavia kartu Euro 26 a mas zlavu v obchodoch, SAD, ZSR ... :wink:
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Podľa ma účet v SLSP pokiaľ si na strednej škole platíš len 0,30 Eur za vedenie účtu ostatné poplatky nie sú skoro žiadne (lepšie by bolo keby si si pozrel cenník). Ak pôjdeš na VŠ tak potom dostaneš kartu Euro26 a neplatíš ani za vedenie účtu. Samozrejmosťou je IB,platba kartou, výpisy poštou a elektronický výpis a ešte veľa vecí, na ktoré si teraz nespomínam.
Napísať odpoveď