Oklamal ma Alertpay??

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lukyyy
Medium Star
Medium Star

Oklamal ma Alertpay??

Príspevok od používateľa lukyyy »

mam problem, regol som sa davnejsie na alertpay, na takychto strankach pouzivam jednotne heslo, lenze omylol som vymazal registracny mail, asi predvcerom mi prisiel mail, ze mi z bux.to poslali 10dolarov a na alertpay ma nejde prihlasit, skusam vsetky hesla co pouzivam a nejdu tak som si dal poslat mail pri zabudnuti hesla hodilo mi tam verifikacne udaje rodne meno mami a oblubene mesto, ktore som zadaval pri registracii, ale nechce mi zobrat rodne meno mami, sak hadam nie som sprosty a viem rodne meno mojej mami. Dalsia vec je , ze pri registracii sa zadava heslo 2X, takze som sa v ziadnom pripade nemohol pomylit. Skusal som uz vsetky hesla co pouzviam aj so stlacenym capslockom a nejde mi to. Co si o tomto myslite??? Mohol mi ALERTPAY dako sam zmenit heslo??? Asi chcu tych mojich 10dolarov somari :lol: :lol:
rEnEeK
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rEnEeK »

Moj nazor je, ze si si neaktivoval konto prostrednictvom aktivacneho mailu a po urcitej dobe ti konto autom. zmazali
lukyyy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa lukyyy »

rEnEeK napísal:Moj nazor je, ze si si neaktivoval konto prostrednictvom aktivacneho mailu a po urcitej dobe ti konto autom. zmazali
ale potom by mi neprisiel od nich email, ze mi bux.to presunul tie dolare
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

pokym si neaktivujes ucet tak do vtedy sa nevies prihlasit a ani si menit heslo ak sa nemylim

Klasicky im napis mail, ze si nechtiac zmazal aktivacny mail a nevies sa teraz prihlasit, ze ci ti ho mozu este raz zaslat.
rEnEeK
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa rEnEeK »

Presne ako pise bloodko... Inak, nemozes mat ten mail niekde v kosi? :)
Napísať odpoveď