Zdravím,
potreboval by som poradit, dostal som notebook s pokazenym displayom
tak som sa cez net dohodol s jednym typkom aby mi ho vymenil akurat ze on mal 15 a mne tam isiel 15,4 ale hovoril ze sa to bude aj tak dat tam ten display no tak som to nechal na neho a on to niako rozoberal a dal tam ten druhy display niako ale ked chcel zapnut notebook tak to neslo ani neblikol ani nic a vsetko bolo pripojene aj dratiky vsetky v pohode dosiel som domov dal ho na adapter a ani som notebook nezapol ale display svietil na cierno a ked som ho zapol tak znova svietil na cierno ale po chvilke sa pocitac vypol cca po 6 sekundach pred tym isiel vsetko v pohode aj polovica displaya fungovala ale pouzival som ho zatial napojeny na crt monitor kym to slo no teraz nejde ani zapnut cim to moze byt a ako sa to da riesit co najvyhodnejsie za seriozne odpovede dopredu dakujem.
Notebook Nejde zapnúť
no tak ti tam nieco zle zapojil a to ti mohlo aj odpalit PC...pretoze ked je nieco stavane na urcity typ obrazovky tak tam nemozes dat uplne nieco ine. Kludne tam mohol vzniknut nejaky skrat alebo co a odplilo ti nieco ine a z toho dôvodu ti nejde PC uz vobec. Ak mas este tu staru obrazovku skus ju prehodit naspät a skus ho tak zapnut .. mozno pojde.