How I met your mother [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Gothar
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gothar »

t0m4s3 napísal:Zeby zrovna PB bol meradlom kvality serialu :lol:
N o ved prave, ze bol. Prva seria bola vyborna ale odvtedy kvalita klesa, klesa a klesa...
U HIMYM sa to stale drzi na vysokej urovni, aj ked ma trochu zarazilo, ze v tretej serii tam dovolili hrat Britney Spears.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ako casto teraz vychadzaju na povrch casti 4tej serie?
Gothar
Moderátor
Moderátor

mi-chau napísal:Ako casto teraz vychadzaju na povrch casti 4tej serie?
V TV to ide kazdy pondelok, na webe sa to objavi tak v utorok doobedu a titulky su myslim hotove vzdy do stvrtka.
mi-chau
Darca
Darca

Inak maju skvele uputavky, to sa musi nechat..
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

ide to kazdy utorok rano nasho casu.. okolo druhej.. a na nete je to pol hodiny po tom...
tak ako kazdy ripnuty tv serial... a j.. titulky su uz celkom sikovne rychlo :)
treba uznat, ze kvalita tohto serialu je coraz lepsia a lepsia... myslim si, ze uz aj tak kazdy zabudol o co sa jedna, ze vlastne je to pribeh o tom, ako Ted spoznal svoju zenu a kto to je.. :D ja som na to tiez zabudol :P
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Šu-Do napísal:treba uznat, ze kvalita tohto serialu je coraz lepsia a lepsia...
To si hadam robis srandu
Gothar
Moderátor
Moderátor

Robbie42 napísal:To si hadam robis srandu
No musis uznat, ze kvalita rozhodne neklesa(az na tu Britney)
Teraz je to uz skor o tom(aspon u mna), ze uz poznam ten styl humoru a tie hlasky ma az tak nedostavaju, pretoze pocas prvych dvoch serii to boli neustale vybuchy smiechu, teraz uz podvedome cakam, ze prave po tej a tej vete niekto hodi nejaku hlasku, ale stale je to prijemne pozeranie a humor je na vysokej urovni a v ziadnom inom seriali som nieco podobne nevidel - hlavne tie flashbacky pocas rozpravania pribehov, pripadne rozdelenie obrazu na polovicu a sledovanie sucasnych dejov naraz, to dava serialu novy rozmer.
Napriklad minule som videl jednu cast z Big bang theory a bolo to dobre, no zas to bolo len pozmenenie starych znamych situacii, ktore sa v beznych komedialnych serialoch opakuju, to v HIMYM nie je pritomne az v takej miere a ja si to vazim.
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

Season 4 zacala paradne, ale o tom tu uz bolo.

Videli ste uz toto : .

ja este nie =] , celkom funny. Tento serial mi strasne sedi, kazdu cast mam okukanu par krat. tesim sa na utorok =]
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Aby nebolo nedorozumenie HIMYM je moj uplne najoblubenejsi serial ktory by som nevynechal za nic... za novu cast som napriklad hodinu sedel na betone s notebookom kym to stiahlo :)
Ide len o to, ze podla mna to bolo ovela... take zivsie, odvazim sa pouzit aj slovo lepsie, v prvych dvoch seriach. Vtedy som proste kazdu cast pozrel aspon trikrat. Ted je uz taky nemastny-neslany teraz nejako, Barney je dokonca zalubeny (?!), Marshall oddeleni od Lilly az tak neexceluje. A Stella na to, ze je zasnubena s Tedom prinasa do serialu zalostne malo. Neviem proste sformulovat uplne presne ako to myslim, ale nieco mi tam predsa len chyba.
a Big Bang Theory ? pribeh ako sa z outsidera moze stat favorit :) Neuveritelne mi sedi Sheldonov humor. Season premiere z BBT sa mi pacil viac ako ten z HIMYM.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Robbie42: chapem ta, ale uvod je vzdy taky, spoznavas postavy a to, ako sa spravaju v roznych situaciach, no musime uznat, ze dnes sa uz tak casto nevidi, ze by si serial aj po 3ch seriach stale drzal vysoku uroven. BBT som videl iba raz, spomenul som to len ako priklad, samozrejme to bolo pozeratelne, aj som sa bavil, ale nevidel som tam nic co by bolo niecim vynimocne.
Inak ja som si prave cez prazdniny pozrel este raz prve tri serie a vsetky sa mi pacili rovnako, kazda je vynimocna niecim inym, alebo teda kazda seria ma odlisnu "hlavnu" zapletku, ktora funguje vyborne a prinasa vzdy nove situacie.
PS: mohli by ostrihat Marshalla, tie dlhe vlasy mu nesvedcia :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Gothar: Marshalla uz ostrihali a ako to vyzeralo ? :lol: (na tej svadbe)

Robbie42: nerobim si srandu.. tento novy diel sa mi naozaj pacil hned od zaciatku az po koniec, nie ako Prison Break z ktoreho som pomerne sklamany, ze to takto natahuju... to je jedno... jedna sa o HIMYM, ktory si stale drzi kvalitu naozaj vysoko :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Suhlasim s Robbiem. Nevravim ze sa mi HIMYM paci menej alebo ze straca na kvalite, ale ked som si vcera cestou domov pozrel vo vlaku HIMYM a Big Bang Theory (oboje otvarali novu sezonu), na Big Bang Theory som sa smial ovela viac a castejsie...
mi-chau
Darca
Darca

Gangy napísal:Suhlasim s Robbiem. Nevravim ze sa mi HIMYM paci menej alebo ze straca na kvalite, ale ked som si vcera cestou domov pozrel vo vlaku HIMYM a Big Bang Theory (oboje otvarali novu sezonu), na Big Bang Theory som sa smial ovela viac a castejsie...
Trochu OT ale BBT ma uz vobec nebavi... stale o tom istom, kopec intelektualnych zvastov pri ktorych sa ona tvari ako husa.. myslel som ze na novu sezonu to nejako ozivia, ale nic moc. Mrknem mozno este zo dva diely..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Takze mam 2 spravy:
1. himym.cz ma svoje forum(ja som si to vsimol az teraz, ak o tom uz viete, tak ma prosim nekamenujte :) ) a na tom fore su linky velmi skoro po uvedeni a na roznych serveroch.
2. Novy diel 4x02 urcite nepozerajte hladni, najlepsie je jest priamo pri pozerani :lol: Inak sa mi zdal trochu slabsi ako ten minuly, ale boli tam dobre hlasky, len celkovo to posobilo trochu umelo.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

4x02 fakt poslabsi diel :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Zacinam sa realne bat, ze dabing bude naozaj omnoho horsi ako original http://video.joj.sk/videa/ako-som-spozn ... -mamu.html :)
Suit up = Hod sa do gala??? To sa mi nezda ako najlepsi preklad, no uvidim ako to bude posobit v celom kontexte.
Barney ma hlas ako 15 rocny cucak :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

OMFG to znelo fakt strasne :shock:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

jebenci, to bolo co??? cisty grc a to som este ten grc aj urazil...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

oni z toho urobili srandu... fakt ma Barney hlas ako nejaky teenager... ale pre ludi ktori tento serial v zivote nevideli v originale, to moze byt ok... pre mna to skoncilo tymto trailerom..
Gothar
Moderátor
Moderátor

Šu-Do napísal:oni z toho urobili srandu... fakt ma Barney hlas ako nejaky teenager... ale pre ludi ktori tento serial v zivote nevideli v originale, to moze byt ok... pre mna to skoncilo tymto trailerom..
Ale no, nevrav, ze si nepozries aspon prvy diel :)
Napísať odpoveď