vaše grafické výtvory
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Kód: Vybrať všetko
http://www.blueray.sk/brano.osobne/renaissance.b.jpgbtw pozadie 3D S MAX 6.0 zvysok paint shop.
uplink napísal:nj taky pokus o dev art v paint shope [ani viem nejde toKód: Vybrať všetko
http://www.blueray.sk/brano.osobne/renaissance.b.jpg]
Nervozny som!!!
Kripli vsetci co si myslia ze ked si otvoria Photoshop na 10minut spravia daku P1C0V1NU (aj s toho polovicu stiahnu z netu "ukradnu") a idu sa dalej hrat CocotnerStrike. Chapete ze vy sa vo Photoshope musite najprv nieco naucit a nie magorit sa od detstva len hrami. Cest vynimkam! a vopred sa ospravedlnujem
Re: Nervozny som!!!
a akoze co si tym myslel ??peter.bb napísal:Kripli vsetci co si myslia ze ked si otvoria Photoshop na 10minut spravia daku P1C0V1NU (aj s toho polovicu stiahnu z netu "ukradnu") a idu sa dalej hrat CocotnerStrike. Chapete ze vy sa vo Photoshope musite najprv nieco naucit a nie magorit sa od detstva len hrami. Cest vynimkam! a vopred sa ospravedlnujem
Re: Nervozny som!!!
Zvacsej casti som to myslel tak ako som to napisal ale uz v poho. Asi som ti to velmi neobjasnil...stiffler napísal: a akoze co si tym myslel ??
-
vvw
Expert
hmm
...vsetci sem posielate vytvori, ktore ste spravili v drahych grafickych programoch. Urcite ste si ich aj draho zakupili
Radsej skuste nieco nakreslit napr. v obycajnom skicari co je zaklad windowsu a potom ukazte vytvori... "umelci"
Re: hmm
a toto ma aku pointu ???vvw napísal:![]()
![]()
![]()
![]()
...vsetci sem posielate vytvori, ktore ste spravili v drahych grafickych programoch. Urcite ste si ich aj draho zakupili![]()
![]()
![]()
Radsej skuste nieco nakreslit napr. v obycajnom skicari co je zaklad windowsu a potom ukazte vytvori... "umelci"![]()
![]()
![]()
![]()
Ani slavni umelci nekreslili s jednym stetcom, nepouzivali iba jednu nadobu s vodou a nepouzivali popolniki pri malovani tak preco by si chcel aby sme to robili v MSpaint ??vvw napísal:![]()
![]()
![]()
![]()
...vsetci sem posielate vytvori, ktore ste spravili v drahych grafickych programoch. Urcite ste si ich aj draho zakupili![]()
![]()
![]()
Radsej skuste nieco nakreslit napr. v obycajnom skicari co je zaklad windowsu a potom ukazte vytvori... "umelci"![]()
![]()
![]()
![]()
pockat ... to som si mal kupit hned original photoshop ked som stym ani nevedel robit ani som nevedel ci ma to bude bavit ?!vvw napísal:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no ja neviem spravil som to len tak maximalne na rychlo tak neviem i sa ti to bude pacit
- Prílohy
-
- 16371819564215152c00abb.gif
- (5.59 KiB) 793 stiahnutí
-
uplink
VIP
od kial vies? Co Ty o mne vies a o tom ci mam kupeny soft v ktorom robim, alebo nie? Nesudis prilis prchko?! Tvoj prispevok je velmi velmi jednoduchy [PRIMITIVNY!!!!]vvw napísal:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
braino.swk
Light Professional
x
no ja niesom ziadny grafik, ale s photoshopom sa rad pohram
toto som robil pre kamosa na stranku :
toto som robil pre kamosa na stranku :
- Prílohy