kandler napísal:ozaj da do lokomotivy staci nasadnut a ides? a de su lietadla a clny? aaaaah ja viem ze sa k nim musim dopracovat ale ked ja to nexcem no odflaaknut....xapete xcem si tu gamesu vychutnat do poslednej kvapky
clny som este nenasiel...ale lietadlo mas na letisku...
ktorym tlacidlom spravim screenshot ? prtscr nefunguje diki ....
inac skuste sa preletiet vo vrtulniku ponad vojensku zakladnu bez policajnej uniformy .... zostrelia vas strelou zem-vzduch ... no a clny sa nachadzaju v pristave pri letisku a su dost rychle .... policajny je fakt brutalne rychly este odporucam policajnu motorku ta je tiez velmi rychla tank som zatial nenasiel ... asi bude na tej vojenskej zakladni aj spolu s tym vrtulnikom co som tam videl skor nes ma sundali ty amici na zem ...
Vsimli ste si ze ked sa dostanete mimo zatial odokrytej mapy zacnu vas nahanat "4 hviezdicky" polisov?. Ja som sa dostal az na vrch mapy na clne a tam mate vrtulnik na vode...tak si letim a zrazu stihacky a rakety okolo mna ..ale netrafili sa )) (asi zato ze som lietal jak opity ). Pristal som aj na letisku len sa mi to letadlo co tam bolo nepodarilo odlepit od zeme...ktorym tlacitkom ho zdvihnem?? skoncil som v plote
Já vždycky v začátečním městě vezmu na letišti letadlo a letím do dalšího města (v patách stíhačky a vrtulník) a tam pak přistanu a vezmu další a zase letím na zpátek:)
kapu napísal:
Zapni si program "Fraps" a dělej to přes něho jako já...
ked spravim screen cez Fraps tak mi to asi na 2-3 sekundy sekne na kazdej hre.je to normalne alebo mam tu chybu len ja.a ked robim video tak sa to neda hrat lebo to seka jak sv*** a potom mi aj tak nejde spustit to video
jjj napísal:ktorym tlacidlom spravim screenshot ? prtscr nefunguje diki ....
inac skuste sa preletiet vo vrtulniku ponad vojensku zakladnu bez policajnej uniformy .... zostrelia vas strelou zem-vzduch ... no a clny sa nachadzaju v pristave pri letisku a su dost rychle .... policajny je fakt brutalne rychly este odporucam policajnu motorku ta je tiez velmi rychla tank som zatial nenasiel ... asi bude na tej vojenskej zakladni aj spolu s tym vrtulnikom co som tam videl skor nes ma sundali ty amici na zem ...
Mne sa podarilo slohnut HUntera stihol som utiect poslali po mne strelu ale vyhol som sa... ale aj tak to bolo na nic lebo som chcel ist prezriet druhe mesto a poslali po mne 2 stihacky,a to som nemal moc sancu inak na letisku je obycajné biele dopravne lietadlo...celko good