Windows alebo Linux

Informácie o software, ankety...
Sokolik969
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sokolik969 »

Viac preferujem Linux lebo je menej virusov ako na Windowse ale ja mam Windows
:)
krasko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa krasko »

Sokolik969 napísal:Viac preferujem Linux lebo je menej virusov ako na Windowse ale ja mam Windows
:)
menej? :) niesu ziadne, zatial nie

resp mozno su, ale sam si ho musis pod rootom pustit aby sa daco stalo ;)

rok ficim na linuxe, co sa prejavilo aj na mojom zdravotnom stave (klesol mi tlak, uz mam v normale), nelutujem to :)
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Linux som ešte neskušal, a ani mac ale niekedy to musim skusit, ale zatial ficim, na win kedze aj tak win nemam rad :( ale co uz.. :smt048
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

cor3 napísal:Linux som ešte neskušal, a ani mac ale niekedy to musim skusit, ale zatial ficim, na win kedze aj tak win nemam rad :( ale co uz.. :smt048
chcem ta vidiet ako sa budes tvarit ked budes tyzden sediet za linuxom alebo dokonca Macom :lol:
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Sheep napísal:chcem ta vidiet ako sa budes tvarit ked budes tyzden sediet za linuxom alebo dokonca Macom :lol:
Ani nechci vediet, nainstaloval som ubunutu, no a pekne oddrbala sa mi cela jedna particia kde som mal, dost dolezite veci, stastie je ze som si to zalohoval, nechapem preco sa mi to odpalilo. :( :shock:
Don_Pipino
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Don_Pipino »

Mno asi preto, ze si tu particiu poslal do kyticiek pri instalacii Linuxu :D , kedze Linux ma uplne v pazi ci mas na danej partici nejake data alebo nie, jednoducho, ked ju potrebuje, zoberie si ju.A pokial si nemenil jeho default rozdelenie diksu, tak sa niet comu cudovat. :)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Don_Pipino napísal:Mno asi preto, ze si tu particiu poslal do kyticiek pri instalacii Linuxu :D , kedze Linux ma uplne v pazi ci mas na danej partici nejake data alebo nie, jednoducho, ked ju potrebuje, zoberie si ju.A pokial si nemenil jeho default rozdelenie diksu, tak sa niet comu cudovat. :)
Každý program robí to, čo mu kážeš urobiť. Akýkoľvek program na formátovanie disku naformátuje aj používanú partíciu (keď mu povieš, aby to urobil).
Napísať odpoveď