Kvako napísal:Mne moc nejde o to ako to vypnem ale ako to dostanem z PC ..
stiahni si z www.eset.sk nod32 trial ediciu a preskenuj si komp potom si stiahni spybot S&D (tak sa vola ten program) a preskenuj a nakoniec skus poprosit na www.viry.cz
Kvako: Keby si si precital odkazy, ktore som ti poslal, tak sa hlupe nespytas ako to dostanes v PC. V tych temach boli jasne napisane odkazy na zaplaty pre Windows, ako aj co to o tom viruse.
hojko napísal:Kvako: Keby si si precital odkazy, ktore som ti poslal, tak sa hlupe nespytas ako to dostanes v PC. V tych temach boli jasne napisane odkazy na zaplaty pre Windows, ako aj co to o tom viruse.
Ešte jeden dotaz. Pokiaľ sa niekomu z vás stáva tento problém, také núdzové riešenie. Keď začne odpočítavanie a máte niečo rozpracované, rýchlo spustite príkazový riadok a napíšte shutdown -a. Vypne sa
ak este mozem k teme..mal som rovnaky problem a vyriesil som ho nainstalovanim avastu v ktorom je kontrola pred startom windowsu...tam mi naslo 7infikovanych subor aj v c:windows asi 4 vsetko som dal zmazat a problem zmyzol
Divne ze po takej dlhej dobe sa este vo svete najde PC na ktorom ten virus co sposobuje pad NT/Authority System funguje
Asi neviete ako sa kupuje windows za 5 prstov.
tak ja mam win xp profesional SP3 a aj tak sa mi to dostalo do pc..inak pred tym som nikdy nijaky virus co by robil zlobu nemal...ani ked som mal sp1 ani pri sp2