Vytvor si tricko
Vytvor si tricko
zdravim chcel by som si objednat nieco s tochto webu : http://www.vytvorsitricko.wbs.cz/ a chcel by som vediet ci s tym ma niekto dake skusenosti ci to doslo spravne a tak...dakujem
okej filipito dufam ze tato stranka uz bude good...dikes za ten web...mozte lock ak s toho nechtete dat dajaku konverzaciu
aa este som chcel objednaval niekto s tade ? potrebujem vediet ci je to kvalitne hlavne ta mikina....a jake su tie motivy a texty ci sa nezoderu alebo su tam kvalitne a tak...dikes 
fu trochu ti nerozumie
ked si to tam das (ako vlastny motiv) tak musi byt sakramenstky velky nie neaky obrazok 512x512
minimalne tak tych 1800x1800 MINIMALNE aby to bolo kvalitne
a potom ked si si vybral neaky s tych ktore tam su tak ich velmi nerostahuj, totiz ked je to velmi velke je to nekbvaltine
ked si to tam das (ako vlastny motiv) tak musi byt sakramenstky velky nie neaky obrazok 512x512
a potom ked si si vybral neaky s tych ktore tam su tak ich velmi nerostahuj, totiz ked je to velmi velke je to nekbvaltine
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ja by som tiez mal maly dotaz ... povedzme ze som si nejak vybral co chcem na tricko, lenze ma to cierny podklad a chcem to na cierne tricko, proste aby motiv vystupoval z toho cierneho tricka ... shirtinator ma vsak odbil tym ze momentalne nemaju technologiu ktorou by dali obr. s ciernym pozadim na cierne tricko a .png tiez netlacia ( alebo ako sa volaju tie obrazky kde proste mozes nastavit ze tam bude iba to co chces a ostatok bude priesvitny ) ... a od vas chcem pocut ci nemate podobnu skusenost a ako ste to riesili
... danke schon.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ano to je velmy dobry napad, ale este som nevidel obrazok ktory bol nepravidelneho tvaru ad. proste to vzdy musi byt obdlznik a moj motiv zial bohu nieje obdlznik, takze okolo neho musi byt bud cierne alebo transparentne, aby bol obdlznikom
... a kedze ani jedno z toho mi nevedia spravit, tak som nahrany
.. uz chapete co myslim ? ...
Cau, mam mensi problem... chcel som si vytvorit tricko s vlastnym motivom, ale ked som tam dal obrazok, tak mi napisalo: Vzhladom na moznosti dostupnych technologii tlace, nie je mozne plnohonotne natlacit Vas bitmapovy obrazok na tmavy povrch.
Obrazok je bielo-cierny a oramovany sedou... da sa mi to dat len na biele tricko a chcel by som to dat na cierne, pls ako by som to mohol spravit aby mi to zobrali?? dik
Obrazok je bielo-cierny a oramovany sedou... da sa mi to dat len na biele tricko a chcel by som to dat na cierne, pls ako by som to mohol spravit aby mi to zobrali?? dik