Reggae & Rasta
tak ja si myslim ze polemic je ska...Key5ers0ze napísal:...Tak decka a co si myslite o Polemicu??
Rastafari Movement:
http://en.wikipedia.org/wiki/Rastafari_movement
a niekto sa pytal na zion:
http://en.wikipedia.org/wiki/Zion
asi tak v polke clanku sa pise o zione v rastafari, hnuti
OMG, este ma dostala veta v style "nemyslite, ze som mal trikrat travu a hram sa na rastafariana", neviem ci sa toto da komentovat, viem co tym chcel povedat autor, ale podla to este viac lame ukoncil...
Si myslim, ze sa tu rodia velki rastafariani
Co sa tyka reggae:
Reggae je velmi dobry hudobny styl, mam ho rad, ale Bob Marley nie je vsetko...ak mozem dopotucit tak si minimalne pozrite na www.we7.com, Trojan Calypso Box Set, trojcedecko plne oldskuloveho reggae a skacka... Je to tam zadara, akurat ze na zaciatku kazdej stiahnutej songy je reklama. (ak by mal niekto zaujem bez reklamy rovno...)
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
dlhodoba moja najoblubenejsia skupinaKey5ers0ze napísal:Tak decka a co si myslite o Polemicu??
asonstragy: no do ska by som ich celkom neskatulkoval.hraju unikatny mix ska,jazzu,punku,reggae,rockstedy a vzhladom na niektore texty sa o nich kludne mozem bavit aj v teme reagge,rasta
-
pinacolada
Guru wannabe
profil na bandzoneasontragy napísal:no ako jasne, vsetky tieto kapely, hraju vzdy taku zmesku vsetkeho, je to fajn, ja mam polemic tiez rad, ale len som chcel pozdvihnut len to co vravi samotna kapela ze "hrame ska".
"POLEMIC
ska-reggae / Bratislava "
"SKA-REGGAE pionieri v CZ a na SK, jedna z najdôležitejších ska-reggae skupín v strednej Európe."
-
pinacolada
Guru wannabe
ako? nemozes prekrucat (neporozumel som). // my sme tu boli vzdy, to len ty sa stavas velkym rastafarianom.asontragy napísal:OMG, este ma dostala veta v style "nemyslite, ze som mal trikrat travu a hram sa na rastafariana", neviem ci sa toto da komentovat, viem co tym chcel povedat autor, ale podla to este viac lame ukoncil... // Si myslim, ze sa tu rodia velki rastafariani