Heroes
Už vyšli aj titulky cz .Pozrite si na stránku http://www.heroes-cz.com/ .Zatial sa to začína velmi dobre a riadne napínavo. Už si len počkať na dalšiu časť.
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no konecne som si pozrel prve dva diely...
mrtne ale fakt mrtne je to zamotane... to nehovorim ako to bolo zamotane v predoslych seriach... prislo tam celkom dost vela postav.. ale to ani nic nie je.. ako to co bolo ako posledne v druhej casti... ze kto je Sylarova mamka..
taktiez aj mna by zaujimalo ako je mozne, ze dal Peter (from the future) Petera (from the present) do tela Jesseho, co sa to deje s Mohinderom ? jeho schopnosti (zo zaciatku) boli uzasne.. aj ja by som chcel
.. preco si Nikki nic nepamäta a kto ju vyslobodil ? ze by aj ten senator mal nejaku schopnost ? hmmm.. co sa stalo s Micahom.. mnozstvo otazok je vo vzduchu.. tento serial bude naozaj Imho rozsiahly...
paci sa mi... zatial boli aj tieto diely putave..
mrtne ale fakt mrtne je to zamotane... to nehovorim ako to bolo zamotane v predoslych seriach... prislo tam celkom dost vela postav.. ale to ani nic nie je.. ako to co bolo ako posledne v druhej casti... ze kto je Sylarova mamka..
taktiez aj mna by zaujimalo ako je mozne, ze dal Peter (from the future) Petera (from the present) do tela Jesseho, co sa to deje s Mohinderom ? jeho schopnosti (zo zaciatku) boli uzasne.. aj ja by som chcel
paci sa mi... zatial boli aj tieto diely putave..