ASUS X50N

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Pudzian
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ASUS X50N

Príspevok od používateľa Pudzian »

Dobry ci nie za tu cenu???? ci da sa v cene 12 000 aj lepsi ako tento???

Kód: Vybrať všetko

http://sisoft.ekatalog.biz/zbozi/asus-x50n-15-4-tl56-dvdrw-160g5-2g-w-b-noos/detail.aspx?p=z:127233

btw objednaval uz niekto nieco z pcmanie??? tam ho maju o viac ako liter lacnejsi hmmm

Kód: Vybrať všetko

http://www.pcmania.sk/zbozi/asus-x50n-15-4-tl56-dvdrw-160g5-2g-w-b-noos/detail.aspx?p=z:127233
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

nj na kancelarske potreby posluzi ale mas tam dodanie asi 3 tyzdne takze mozno viac
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c-ice »

parametre / cena - super
ale na niecom musia setrit oni takze si to treba dobre rozmysliet
grafika atd. zastarale ako bolo pisane na tie kancel veci v pohode aj nejaka ta hra (csko :D ) akurat mám tušák že to AMD sa ti bude hriat aspon to moje sa hraje na takych 60stupňov a grafika éééšte viac aj na 65 :evil: ... ak nepotrebujes nieco znovym dizajnom a super vykonom nieco co uz ma wifi 802.11n tak potom lacnejsie nenajdes teda najdes nejaky ACER ale to neodporucam :x
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

tento isty som bral fotrovi bez OS a ked som tam dal XPcko a cel som nainstalovat drivre co boli k notasu tak to robi peknu sarapatu...musis si najst na nete drivre + skombinovat s tymi na CD, ale BT a webcamku tazko rozficis...Ak tam das Vistu tak by malo ist vsetko super
Napísať odpoveď