Worms world party

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Worms world party

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

S kamaratom mame rovnake verzie (1.1), pingy nam na hamachi idu, firewall obaja vypnuty, ale v LAN hre sa vobec nevidime navzajom, a ked niekto z nas vytovri hru tak ju ten druhy aj tak nevidi...
Nemate niekto skusonost s wormsom ? fakt neviem co je zle s tym...
xbarney
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xbarney »

vedel by niekto poradit ? Mam ten isty problem a velmi by som si rad zahral s bratom v UK :)
caesar1987
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa caesar1987 »

ak sa dobre pamatam (bo uz tu hru nemam) tak tam bola moznost vybrat si sposob pripojenia. a tam by ste mali vybrat tcp/ip ci nejak tak to tam bolo. pripadne iny sposob. skuste.
Thek_SVK
Professional
Professional

...

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

no nakoniec sme to rozchodili, som strasne ospali a nechce sa mi to tu uz vypisovat, zajtra to tu napisem, ak nie, napis mi SS a pripomen mi...

//autoeditácia príspevku ( 28 Sep 2008, 16:31 )
No takze v prvom rade si si obaja stiahnite Worms Armagedon (WA), a nie worms world party (WWP) ktory je sice novsi, avsak amragedon je stale aktualizovany (posledny update asi z roku 2007) (ja som medzi WWP WA nejake viditelne zmeny pri hrani ani nezaregistroval) a co je hlavne WA podporuje pripojenie direct TC/IP .

Takze ked si stiahnete worms armagedon,
hamachi (co je vsak dolezite je lepsie ked mate obaja hamachi verziu 1.0.1.5...mimochodom cez tuto verziu bezi aj warcraft, zatial co na novsich vobec).
Takze uz mas worms armagedon, necrackuj,
stiahni si len patch 3.6.28.0, na ktory link mas nizsie, patchnes
stiahnes cr*ck na ktory link ti poslem cez SS
Teraz mas WA verzie 3.6.28 a mal by sa ti v pohode spustit
Teraz ides do sietovej hry, vyberies TC/IP, creatnes LAN hru a druhy hrac vojde tiez do sietovej hry, tam dole ma tlacidlo Direct IP. Tam on zada tvoju hamachi IP a malo by ho pripojit na tvoju hru.
A mozte hrat, je to srandovna hra :P

Inak co je samozrejmost, dbajte aby ste si to zbytocne nekomplikovali...tj. obaja nech mate vypnuty firewall, vyskusat pingy na hamachi, obaja rovnaky patch aj cr*ck

WA Patch 3.6.28.0
http://www.sendspace.com/file/9zg2gf
Napísať odpoveď