Nové zuby :)
-
TotalCommander
Amateur
Nové zuby :)
Nazdar chcem sa opýtať či by si nejako dali vymeniť zuby,teda nechcem celý chrup iba 2 predné zuby pretože ich mám dosť krivé a strojček nosiť nechcem,tak si chcem namiesto týchto dať spraviť 2 nove
dalo by sa to?
tak spoluziacka zo strednej mala tiez problemy s prednymi zubami a nejak jej to upravili (nvm ti teraz presne povedat co konkretne, tusim jej tam dali nejaku nahradu za to.. ved teraz uz existuje isto viac sposobov), no co som sa s nou rozpraval, tak ze to je uplne iny pocit mat nieco ine v ustach, ze sa uplne inak citi ak vyslovuje slova a tak.. 
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
da sa to spravit, ale je to dost nakladne, podla kvality, mama ma uz asi 9 rokov problemy so zubami, lebo jej ich zle osadili, tak ju stale tlacia, alebo sa aj zapaluju dasna.... jeden chalan z intraku mal horne dva zuby porcelanove, a vravel ze tam ma aj diamantovu korunku a ze za to dal nejakych 25 000, neviem ci to je pravda, podla mna to je hadam este aj drahsie
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
minimum 5000/korunkaRomo napísal:A co stoja komplet porcelanky???
http://primar.sme.sk/zubnaporadna/Question.aspx?ID=1215
jeden prispevok:
No neviem odkial maju niektory lutkovia tuto tie ceny ale ak si niekto mysli ze dostane kvalitu pod 5tisic tak sa asi myli. Cena zalezi aj od toho aky dobry je technik. Mne bol doporuceny ten vraj najlepsi s ktorym moj zubar spolupracuje ale aj najdrahsi. Bude ma to stat 13500 za zub...
no radsej ti odporucam nosit strojcek... tych par mesiacov co ti to bude zavadzat ta nezabije a navyse ta to bude stat mozno este menej ako len jeden zub. a ma to aj dalsie vyhody, ako napriklad, ze nebudes mat cudzie predmety v ustach a takisto hojenie urcite nebude bezbolestna zalezitost.
co si ja pamatam, tak jedna znama si raz bola dat spravit niekolko porcelanovych koruniek (cca 15 r. dozadu) a vyslo ju to okolo 10k/zub. tie korunky by som ti odporucil ako poslednu moznost ... ak to strojcek dokaze napravit tak urcite najdes aj lepsi sposob ako vyuzit tie peniaze.
co si ja pamatam, tak jedna znama si raz bola dat spravit niekolko porcelanovych koruniek (cca 15 r. dozadu) a vyslo ju to okolo 10k/zub. tie korunky by som ti odporucil ako poslednu moznost ... ak to strojcek dokaze napravit tak urcite najdes aj lepsi sposob ako vyuzit tie peniaze.
-
TotalCommander
Amateur
ja som to aj vyskusalFabo napísal:To si kde pocul?
Asi tak pred troma tyzdnami som proste prisiel za zubarom, povedal som mu ze takyto stav mi staci a teda koncime "liecbu", on mi to postrhal a hotovo.
pockaj chvilu a zuby sa ti "pokrivia"
proste som ten "nocny" prestal nosit a po case, radovo v mesiacoch, sa "dokonaly" front pokrutil, nie drasticky ale je vidno, ze zuby niesu rovne