hmm celkovy dojem z efektov, a prevedenia zatial je asi 65/100, ale do konca sa to urcite zmeni.... su pekne, to musim priznat, ale to su aj moje kamaratky
CatGirl
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
hmm, pamela uz neni co byvala, je vidno aj nejake zle zakryte vrasky.. ved kolko ma 40-45 rokov ? (moj odhad, neviem vobec, naposledy som ju videl v seriali V.I.P. ci tak nejak, alebo baywatch ???
)
hmm celkovy dojem z efektov, a prevedenia zatial je asi 65/100, ale do konca sa to urcite zmeni.... su pekne, to musim priznat, ale to su aj moje kamaratky
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ma 41AXO napísal:ved kolko ma 40-45 rokov ?
teraz ako sa predstavovali (co zaujimavo ozivili), tak #5 sa predstavila ako Vrabelova ale na obrazovke svietilo Tokarova
-
ledenaster
Medium Professional
nuz co dat trapne trosku, a to anhananie banonoveho dzusu vo flasticke bolo celkom zaujimave
.......inac pri podakovani Mastalira ze Tuto show mame vdaka Seniasovej mi preblesklo hlavou a keby nebolo jej, kukame Jackieho Chana 
edit/ a zevraj sa Markiza rozhodovala medzi 3-ma mackami....Pamela, Paris Hilton a este nejaka.....no skoda ze Paris nevybrali....tu by som si z radostou kukol.....ta by riadne vymetala bary v Blave
edit/ a zevraj sa Markiza rozhodovala medzi 3-ma mackami....Pamela, Paris Hilton a este nejaka.....no skoda ze Paris nevybrali....tu by som si z radostou kukol.....ta by riadne vymetala bary v Blave
tak tento dojem majú viacerí vrátane mňaKibo: nechcem ziadnu z tych bab urazit, ale mam dojem, ze v tej sutazi ide o hladanie najvacsej kur*y na slovensku
no musím uznať, že vyzerajú lepšie ako miss, ale obsah hlavy bude asi rovnaký
no ak chceš opýtam sa mamy, sedí vedľa a sleduje to, a ja tiež, lebo mam PC a net v obývačkeKibo: by ma len zaujimal nazor neznejsej casti osadenstva, kedze zatial sa tu vyjadruju len chľopi![]()
no tak toto som nemyslel, to im ide určite superPAIN: a tak usta si otvorit mozu, mozno sa aj tym zivit budu co ty vies![]()
jj, ten je najlepší na celej tejto relácii...hlavne keď hrá toho debilkaKibo: zatial najvacsi uspech ma u mna ten herec, miso, co trapi tie baby pred skrytou kameroudava dobre hlody obcas