neznamy subor
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
neznamy subor
Stahujem rozne hry na ps2 a vacsinou to byva fo forme rar a stoho rozbalim iso a to potom napalim ale ked som stiahol NFS prostreet bolo to v neznamom subore "dgr-nfspsp.001" az po "dgr-nfspsp.061" .okrem toho tam boli 2 Dokument MSInfo a 2 textove dokumenty a 1 odkaz na interntet a "Soubor SFV" ked som zýacal rozbalovat tie subory nod 1 po 61 co boli tak mi to zacalo rozbalovat ako klasicky rar ale za chvilu mi zacal pribudat cas na 300 hodin po chvili to zacalo robit normalne a za chvilu mi to vypisalu nejaku chibu aôebo co vypisalo mi ci tam chcem nieco prepisat alebo nie bez ohladu na to co som dal to hned dokoncilo bol tam nejaki ten subor iso ale nebol kompetny.neviem co dalej.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
ten odkaz aj dokumenty su o tom ze je to zo stranky http://www.spatorrent.com a ked spustim ten subor svf tak mi zacne nieco spustat tak este skusim to
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Ten SFV súbor slúži len na kontrolu, či sú tie súbory nepoškodené (torrent má ale tú kontrolu oveľa lepšiu, takže ak nepísal chyba program na sťahovanie torrentov, tie súbory by mali byť OK).
Takže by malo stačiť dať to rozbaľovať (najlepšie do do podadresára) a potom stačí ten iso súbor vypáliť.
// chrono: Akým programom si to rozbaľoval?
Takže by malo stačiť dať to rozbaľovať (najlepšie do do podadresára) a potom stačí ten iso súbor vypáliť.
// chrono: Akým programom si to rozbaľoval?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Total commander nie je pakovaci program, mozes si tam len nalinkovat externy program ako napr. winrar, 7zip a ine, aby sa pouzivali priamo v prostredi TC. To len aby rec nestala.Hextall napísal:RAR by ich mal bez problémov rozbaliť, alebo aj Total Commander, prípadne iný pakovací program. Pokiaľ ich rozbaliť nevie, tak tam je zrejme chybný archív.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
ja som to dal rozbalovat cez winrar najprv som oznacil len jednu cast leo kamarat hovoril ze to robali vsetky tak som to nechal robyt.trvalo to len chvilu a zdalo sa mi to divne a ktomu tam asi stale nieco chibalo tak som to spravil inak spustil som winrar a nasiel si tie subory vsetky som oznacil a dal to rozbalit vypisalo mi ze ci chcem prepisat stary subor dal som ano vsetky zacalo to rozbalovat v tom hornom riadku to preslo az do 100%ˇale v tom dolnom ze spracovanie to pridalo iba 1% a cele to zacalo od znova dalo to na 3% a potom na 4% vzdy ked to to v hornom riadku preslo 100% je to bezne?
ze to tak dlho trva?
ze to tak dlho trva?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional