Čo vám vadí na fore?
Čo vám vadí na fore?
hmm...
//uplink: dal som het tie dva otázniky čo sú tam navyše, nech nevyzeráme ako zakomplexovanci...
//uplink: dal som het tie dva otázniky čo sú tam navyše, nech nevyzeráme ako zakomplexovanci...
Pravidlo: 6&7&10&16&17 nehovorim ze su cele zle ale az velmi prisne..
Modi: Spoty & t0m4s3
Useri: Vela typov, napr. ti co porusuju pravidla 2,3,8,12,19,21,... + idioti co zakladaju zbytocne rovnaku/podobnu temu or pytaju sa na rovnaku/podobnu otazku ako xy pred nimi..
Temy: co porusuju pravidlo 12&19
Useri: Vela typov, napr. ti co porusuju pravidla 2,3,8,12,19,21,... + idioti co zakladaju zbytocne rovnaku/podobnu temu or pytaju sa na rovnaku/podobnu otazku ako xy pred nimi..
t0m4s3 aj spoty je v pohode!!!!masterrr napísal:Pravidlo: 6&7&10&16&17 nehovorim ze su cele zle ale az velmi prisne..
-
michaelkiller
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tak s kritikou moderatorov si dovolim NESUHLASIT!!!
Je velmi tazke najst ludi, ktori obetuju svoj volny cas na to, aby skvalitnili pobyt na fore pre ostatnych. Tychto ludi si treba VAZIT! Ti co na nich len nadavaju proste slepo zavidia, ze nemaju take prava ako moderatori! A 90% z tych ludi, co zavidi, by post moderatora zahodilo za hlavu po prvom dni, co by museli spravovat forum!
Takze pls na moderatorov ani slovo! Takyto ludia si zasluzia uznanie a nie kritiku!
Dohovoril som, prepacte za tak dlhy prispevok ( niekedy je to dost nudne citat ), ale taketo veci ma vytacaju dost
Je velmi tazke najst ludi, ktori obetuju svoj volny cas na to, aby skvalitnili pobyt na fore pre ostatnych. Tychto ludi si treba VAZIT! Ti co na nich len nadavaju proste slepo zavidia, ze nemaju take prava ako moderatori! A 90% z tych ludi, co zavidi, by post moderatora zahodilo za hlavu po prvom dni, co by museli spravovat forum!
Takze pls na moderatorov ani slovo! Takyto ludia si zasluzia uznanie a nie kritiku!
Dohovoril som, prepacte za tak dlhy prispevok ( niekedy je to dost nudne citat ), ale taketo veci ma vytacaju dost
nemyslim si, ze to bolo az take prisne.... proste si precitajte co ste do tej temy postovali.... sa nehanbite ? som zvedavy co by na to povedali vasi rodicia keby videli ako sa vyjadrujete..... a aby som bol korektny... na tu temu konkretne tuto : http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=17861
Slnecne popoludnie a Vam na dvere niekto klope. tvorite a zistite ze je to asi 9 rocne spinave ciganca a pyta si pohar vody. Co urobite:
chybu som spravil v tom, ze som vam do dovodu napisal "rasisticke vyjadrovanie"... tak to na mna posobilo.... no bolo by byvalo lepsie napisat vam tam .. porusenie Pravidla 6...
taka mala rekapitulacia :
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie budú znamenať podmienečné vylúčenie z fóra (ban).
Pravidlo 10:
Zakazuje sa používanie vtipov a príspevkov s tématikou postihnutia, sexuálnej orientácie, náboženstva alebo rasovej diskriminácie. Takéto príspevky budú vymazané a užívateľ bude uväznený.
Pravidlo 12:
Zakazuje sa prispievaniu príspevkov bez vecného obsahu. Takéto príspevky budú vymazané a užívateľ bude uväznený. Snažte sa obmedziť aj počet smajlíkov v príspevkoch.
a nakoniec pre masterrra a whiteka :
Pravidlo 16:
Výhrady na prácu administrátorov alebo moderátorov budú ignorované. Ak sa Vám nepáči, nájdite si iné fórum.
Slnecne popoludnie a Vam na dvere niekto klope. tvorite a zistite ze je to asi 9 rocne spinave ciganca a pyta si pohar vody. Co urobite:
hezo napísal:ja by som mu dal vodu s cyankáliami
djbliss napísal: bezbolestne to je aj kladivom do temena!!!
romero napísal: tak tak. strieskat ho ako hada aby si to čierny deges zapametal. do plynu s nimi.
soviet666 napísal:ja by som mu dal ciste cyankaly nech vie co je to zivot
ma upozornili ini uzivatelia.... boli zhrozeni nad tym co sa tam pise... po precitani temy som spravil to co som spravvil. stojim si za tym ! a pre informaciu, za porusenie Pravidla 6 je Ban... preto si myslim, ze som bol mierny.....TheEliTe napísal:Ja by som ho neposlal do riti ale nekam hlbsie
chybu som spravil v tom, ze som vam do dovodu napisal "rasisticke vyjadrovanie"... tak to na mna posobilo.... no bolo by byvalo lepsie napisat vam tam .. porusenie Pravidla 6...
taka mala rekapitulacia :
Pravidlo 6:
Urážky, osočovanie, rasistické a vulgárne vyjadrovanie budú znamenať podmienečné vylúčenie z fóra (ban).
Pravidlo 10:
Zakazuje sa používanie vtipov a príspevkov s tématikou postihnutia, sexuálnej orientácie, náboženstva alebo rasovej diskriminácie. Takéto príspevky budú vymazané a užívateľ bude uväznený.
Pravidlo 12:
Zakazuje sa prispievaniu príspevkov bez vecného obsahu. Takéto príspevky budú vymazané a užívateľ bude uväznený. Snažte sa obmedziť aj počet smajlíkov v príspevkoch.
a nakoniec pre masterrra a whiteka :
Pravidlo 16:
Výhrady na prácu administrátorov alebo moderátorov budú ignorované. Ak sa Vám nepáči, nájdite si iné fórum.
to masterrr :

masterrr napísal: Ked sa ti v dome velke cierne muchy rozmnozili.
Co pachnu spinou smetiska, v ktorom sa narodili.
Tak pouzi tie stare osvedcene zbrane.
Ak citis tak ako my, urcite sa to raz stane.
Spravime s tym kratky proces,
nebudu sa nam viac pliest do ciest.
Tahaj, zmizni chod uz prec.
V belosti tvojich oci vidim zakernost a lest.
Spravime s tym kratky proces,
nebudu sa nam viac pliest do ciest.
Tahaj, zmizni, domov sa ber
z ciernoty tvojej duse chyta ma hnev.
![]()
![]()
![]()
to holubar : ja som to este nespravil... aj ked za tie chyby som saHolubar napísal:dozvedel som sa ze niektori moderatori jednoducho vymazu tie prispevky z gramatickeho okienka ktore sa tykaju ich...podla mna to je zneuzivanie pravomoci...ostatni uzivatelia taku moznost nemaju
-
mastermind
VIP
niekomu inemu mozno, ale ja hovorim o svojom....ak niekto napisal, ze som mal chybu tam a tam tak to tam necham.... este som take nic nemazal... myslim, ze su tam dva posty na mna mierene.. nic viac....mastermind napísal:no ak si dobre pamatam tak z gramatickeho okienka mi vymazal prispevok lammer a joker. a spoty neviem preco tak sa mi zda ze aj ty si jeden vymazal