METAL,METAL...
-
Thrash/Death
Star
AMON AMARTH : TWILIGHT OF THE THUNDER GOD
Co poviete chlapi na tento album?Velmi ma uchvatil chlapci odviedli kvalitnu pracu.Prepracovane gitarky krasa.Bicie su sice stale to iste dokola ako vravel kamos.Ale myslim ze to stoji MINIMALNE za vypocutie.Pocuvam to dnes snad uz sty krat pretoze je to parada.Budem zajednavat aj originalku pretoze takuto kvalitnu pracu treba ohodnotit
Co poviete chlapi na tento album?Velmi ma uchvatil chlapci odviedli kvalitnu pracu.Prepracovane gitarky krasa.Bicie su sice stale to iste dokola ako vravel kamos.Ale myslim ze to stoji MINIMALNE za vypocutie.Pocuvam to dnes snad uz sty krat pretoze je to parada.Budem zajednavat aj originalku pretoze takuto kvalitnu pracu treba ohodnotit
Poznate Engel? Strasne super kapela.
http://www.last.fm/music/Engel (btw. pacia sa mi tak velmi, ze už som ich no.1 top listener na last.fm
)
je to síce môladá klapela, no za nováčikov sa považovať nedajú. je zložená zo samých zvučných mien: Niclas Engelin (Passenger), Marcus Sunesson (The Crown, The Haunted),-obaja gitary, vocalist Mangan Klavborn, bassist Johan Andreassen a drummer Mojjo. Producenta im robí spevák z In Flames.
Uplne som sa do nich zamiloval na Masters Of Rock-žiaden z účinkujúcich tam nespravil s publikom to, čo oni. I keď nevravím, že na takých Amonoch či Korpiklaani tam nebol riadny kotol, no Engel hrali niekedy poobede a ako jediný dokázali vytvoriť riadny whirlpool
http://www.last.fm/music/Engel (btw. pacia sa mi tak velmi, ze už som ich no.1 top listener na last.fm
je to síce môladá klapela, no za nováčikov sa považovať nedajú. je zložená zo samých zvučných mien: Niclas Engelin (Passenger), Marcus Sunesson (The Crown, The Haunted),-obaja gitary, vocalist Mangan Klavborn, bassist Johan Andreassen a drummer Mojjo. Producenta im robí spevák z In Flames.
Uplne som sa do nich zamiloval na Masters Of Rock-žiaden z účinkujúcich tam nespravil s publikom to, čo oni. I keď nevravím, že na takých Amonoch či Korpiklaani tam nebol riadny kotol, no Engel hrali niekedy poobede a ako jediný dokázali vytvoriť riadny whirlpool
-
lekoklatik
VIP
-
an0nym0us3
Amateur
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
O Slipknote som pocul,ze sa ho snazia vybavit na TOPFEST 2009.. Ale inak neviem,ze by Metallica mohla dojst..lekoklatik napísal:Zdar.
Zachytil som nejakú informáciu, že by mala Metallica a Slipknot hrať na Slovensku niekedy v Januáry. Viete o tom niekto niečo?
Ak to tu už bolo spomínané ospravedlňujem sa
-
Thrash/Death
Star
-
Thrash/Death
Star
-
mirak2
Hardcore addict
na novom albume SS je len malo dobrych songov, poratam ich na prstoch jednej ruky....moja oblubena od SS je All About Us (som trochu maniak na metalove a punkove cover verzie hlavne popovych songov)
ale ak real metalcore tak As I Lay Dying, This Or The Apocalypse (ehm
), Walls Of Jericho, Bleeding Through, August Burns Red a pod....nevravim ze BFMV je zle, cez neho som sa dostal k hlbsiemu MC ale nie je to ono
tak klasicky metal len obcas... obcas sa mi objavi DIO a PANTERA v playliste, ale tam to asi konci
tak klasicky metal len obcas... obcas sa mi objavi DIO a PANTERA v playliste, ale tam to asi konci
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Metallica je uplne priserna kapela, nechapem ako to moze niekto pocuvat. Tie ich pesnicky su cira katastrofa. A celkovo ten uplne stary metal nieje naj len preto, ze je stary... Vypocuj si co ja viem Majstra kata a maju presne taky isty zvuk ako stare trasove kapely.Thrash/Death napísal:klasický metal je starý metal z 80-90's... aj mne sa páčia niektoré metalcorové kapely /napríklad BFMV/, ale myslím že starý metal ako Slayer, Megadeth, stará Metallica, stará Sepultura zostane navždy nedotknuteľný
Eluveite je tiez melodic death (+folk). Pagan ako taky sa spaja cisto s blackom. A zeby bol Dimmu borgir zrovna nejaky typicky black...asi ani nie, skor sympho black. Typicke bljak metaly mas stary Mayhem, Marduk, 1349 a spol.A7X napísal:mne sa lubi melodic death metal ako napr.: in flames,sonic syndicate.....potom nejaky pagan: eluveitie......typicke blacky: dimmu Borgir....satanisticky black: satyricon.....a mnoho mnoho inych skupin peckovych.......
P.S. Satyricon je punk rock