METAL,METAL...

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Thrash/Death
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

no je ešte kopec kapiel ktoré si chcem vypočuť ale naraz sa to nedá lebo je toho kopa :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

AMON AMARTH : TWILIGHT OF THE THUNDER GOD

Co poviete chlapi na tento album?Velmi ma uchvatil chlapci odviedli kvalitnu pracu.Prepracovane gitarky krasa.Bicie su sice stale to iste dokola ako vravel kamos.Ale myslim ze to stoji MINIMALNE za vypocutie.Pocuvam to dnes snad uz sty krat pretoze je to parada.Budem zajednavat aj originalku pretoze takuto kvalitnu pracu treba ohodnotit :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Novy Amon pokracuje v tom co nacrtol na poslednych dvoch albumoch, melodicke riffy a sine refreny. Album je chytlavy a pesnicky ako Twilight of thunder god alebo Tattered banners and bloody flags sa pamataju. Bojim sa vsak, ze ak nepridu z niecim inovativnym uz nebudu mat nabuduce co ponuknut.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

prave som dopocuval ten novy album a je to parada , najviac sa mi lubila skladba live for the kill s apocalypticou .... privital by som aj viac takych
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Poznate Engel? Strasne super kapela.

http://www.last.fm/music/Engel (btw. pacia sa mi tak velmi, ze už som ich no.1 top listener na last.fm :P )

je to síce môladá klapela, no za nováčikov sa považovať nedajú. je zložená zo samých zvučných mien: Niclas Engelin (Passenger), Marcus Sunesson (The Crown, The Haunted),-obaja gitary, vocalist Mangan Klavborn, bassist Johan Andreassen a drummer Mojjo. Producenta im robí spevák z In Flames.

Uplne som sa do nich zamiloval na Masters Of Rock-žiaden z účinkujúcich tam nespravil s publikom to, čo oni. I keď nevravím, že na takých Amonoch či Korpiklaani tam nebol riadny kotol, no Engel hrali niekedy poobede a ako jediný dokázali vytvoriť riadny whirlpool :twisted:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

na novy amarth som sa tesil.. a nesklamali.. a ten song live for the kill je masaker.. posledna pasaz slacikova.. zimomriavky.. death
Yogi_BR
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Yogi_BR »

ked uz metal tak nightwish , within temptation nejake pesnicky od Battlelore a tak...inak skor rock a folk :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Zdar.
Zachytil som nejakú informáciu, že by mala Metallica a Slipknot hrať na Slovensku niekedy v Januáry. Viete o tom niekto niečo?
Ak to tu už bolo spomínané ospravedlňujem sa
an0nym0us3
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa an0nym0us3 »

:D :D Neviem ci by sme si mohli dovolit Metallicu pozvat na Slovensko a toboz nie v januari :D . Kde by si to zorganizoval ? v miestnej telocvicni? :D

//autoeditácia príspevku ( 28 Sep 2008, 9:32 )
a momentalne pocuvam hlavne Firewind, Kamelot...
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

lekoklatik napísal:Zdar.
Zachytil som nejakú informáciu, že by mala Metallica a Slipknot hrať na Slovensku niekedy v Januáry. Viete o tom niekto niečo?
Ak to tu už bolo spomínané ospravedlňujem sa
O Slipknote som pocul,ze sa ho snazia vybavit na TOPFEST 2009.. Ale inak neviem,ze by Metallica mohla dojst..
sINN3R
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sINN3R »

:smt025 metalcore & melodic death metal rules
Thrash/Death
Star
Star

sINN3R napísal::smt025 metalcore & melodic death metal rules
vypočuj si radšej klasický metal, neni nad neho :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

co je pre teba klasicky metal? na metalcore som namotany asi viac ako je zdrave, nevidim na nom nic ponizujuce alebo horsie oproti inemu metalu
Thrash/Death
Star
Star

klasický metal je starý metal z 80-90's... aj mne sa páčia niektoré metalcorové kapely /napríklad BFMV/, ale myslím že starý metal ako Slayer, Megadeth, stará Metallica, stará Sepultura zostane navždy nedotknuteľný 8)
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

mne sa lubi melodic death metal ako napr.: in flames,sonic syndicate.....potom nejaky pagan: eluveitie......typicke blacky: dimmu Borgir....satanisticky black: satyricon.....a mnoho mnoho inych skupin peckovych.......
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mna sonic syndicate sklamali s tym svojim novym albumom , strasny brak ....
A7X
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa A7X »

myslis love and other disasters??moj oblubeny je Only Inhuman......nato ze nehraju dlho su fakt talentovany
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

jo love and other disasters ,z tych 3 albumov co maju mi najviac sadol Eden Fire
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

na novom albume SS je len malo dobrych songov, poratam ich na prstoch jednej ruky....moja oblubena od SS je All About Us (som trochu maniak na metalove a punkove cover verzie hlavne popovych songov) :lol: ale ak real metalcore tak As I Lay Dying, This Or The Apocalypse (ehm :lol: ), Walls Of Jericho, Bleeding Through, August Burns Red a pod....nevravim ze BFMV je zle, cez neho som sa dostal k hlbsiemu MC ale nie je to ono :P
tak klasicky metal len obcas... obcas sa mi objavi DIO a PANTERA v playliste, ale tam to asi konci
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Thrash/Death napísal:klasický metal je starý metal z 80-90's... aj mne sa páčia niektoré metalcorové kapely /napríklad BFMV/, ale myslím že starý metal ako Slayer, Megadeth, stará Metallica, stará Sepultura zostane navždy nedotknuteľný 8)
Metallica je uplne priserna kapela, nechapem ako to moze niekto pocuvat. Tie ich pesnicky su cira katastrofa. A celkovo ten uplne stary metal nieje naj len preto, ze je stary... Vypocuj si co ja viem Majstra kata a maju presne taky isty zvuk ako stare trasove kapely.
A7X napísal:mne sa lubi melodic death metal ako napr.: in flames,sonic syndicate.....potom nejaky pagan: eluveitie......typicke blacky: dimmu Borgir....satanisticky black: satyricon.....a mnoho mnoho inych skupin peckovych.......
Eluveite je tiez melodic death (+folk). Pagan ako taky sa spaja cisto s blackom. A zeby bol Dimmu borgir zrovna nejaky typicky black...asi ani nie, skor sympho black. Typicke bljak metaly mas stary Mayhem, Marduk, 1349 a spol.
P.S. Satyricon je punk rock :wink:
Napísať odpoveď