pryja napísal:Jazz. To je nieco tak nudne a ako dokaze niekto v jazzovom klube este aj tancovat a bavit sa, to ma normalne fascinuje. Nikdy v zivote by ma tam nikto nedostal, mozno tak pri dvoch promile v krvi, aj to by ma tam museli tahat.
mám ten istý názor úplne súhlasím tiež jazz nemusím
Mek napísal:Neznasam country a podobne prepadaky a potom to, co na nas krici zo vsetkych stran z radii (pop, metal, house, hip hop...), no skratka je toho dost.
ja umrem asi.. mi povec co potom pocuvas? heh a este mi povec kde v radiu si pocul metal? ukaz mi jedno.. vis co by som dal zato keby v radiu pustaju metal?
brainwirm napísal:ja umrem asi.. mi povec co potom pocuvas? heh a este mi povec kde v radiu si pocul metal? ukaz mi jedno.. vis co by som dal zato keby v radiu pustaju metal?
Presne na toto som sa chcel aj ja opytat
uz to vidim ako si pustim express a bum, hraju nieco od Mayhemu
brainwirm napísal:ja umrem asi.. mi povec co potom pocuvas? heh a este mi povec kde v radiu si pocul metal? ukaz mi jedno.. vis co by som dal zato keby v radiu pustaju metal?
pre mna je "metal" aj rock, punk... gitarove styly "na divoko", tak ako pre metalistov sa tanecne styly vsetky skryvaju pod pojmom "techno".
a dakujem za k-, cakal som to... tato tema je o tom, ktory styl neznasame, tak som napisal svoj nazor, ja som tu videl vela ludi kydat na moj styl a nemal som potrebu nikomu znizovat karmu
Mek napísal:pre mna je "metal" aj rock, punk... gitarove styly "na divoko", tak ako pre metalistov sa tanecne styly vsetky skryvaju pod pojmom "techno".
a dakujem za k-, cakal som to... tato tema je o tom, ktory styl neznasame, tak som napisal svoj nazor, ja som tu videl vela ludi kydat na moj styl a nemal som potrebu nikomu znizovat karmu
tak no pockat myslis ze za to ze ja pocuvam len metalnevim rozoznat aspon z hrubky techno trance dnb atd? ale zhrnut punk a rock (asi si chcel povedat punkrock a poprock lebo punk a rock velmi v radiach tiez nepocut) tak to je normalne ze obmedzenost povedal by som.. mi povec co pocuvas.. lebo podla toho ako skatulkujes tak do "pop, metal, house, hip.hop" by som dokazal zhrnut vsetku hudbu aku poznam.. tak co pocuvas.. ludovky?
noooo ak co nemusim tak je to EMO take tie kokosiny ako fall out boy a tak ... strasne hovadiny a nemusim moc ani metal aj ked zase v mensej davke ho znesiem ale pocuvat ho tak 2 hodiny nevydrzim