Kupil som si novu grafiku HD4870 a ked zapnem PC tak sa chladic roztoci na plne obratky a na monitore mi vypise NO SIGNAL. Vypnem PC, znovu zapnem a uz to ide normalne. Vedel by mi niekto poradit co s tym?
Zostava:
Zdroj:Corsair 650W
MB:MSI K9AGM2-L
CPU:AMD Athlon A64 3000+
RAM:1GB DDR2 667MHz
Monitor:Asus VW221 22"
Problem s HD4870
21rOBO21:
- Ano viem. je to riadna somarina davat taku kartu do takeho PC. Postupne menim vsetky komponenty. Najblizsie by to mala byt RAM a HDD.
- Skontroloval som to zapojenie a vyzera to byt vsetko OK.
MakeFake:
- Monitor je cez redukciu zapojeny do DVI.
- BIOS som nemenil mam stale ten isty aky som mal ked som kupoval tu MB.
- Tu tretiu otazku som moc nepochopil. Ale poviem ti ze k tej VGA som dostal dva kable ktore som musel napojit do zdroja (hadam to pomoze).
- Ano viem. je to riadna somarina davat taku kartu do takeho PC. Postupne menim vsetky komponenty. Najblizsie by to mala byt RAM a HDD.
- Skontroloval som to zapojenie a vyzera to byt vsetko OK.
MakeFake:
- Monitor je cez redukciu zapojeny do DVI.
- BIOS som nemenil mam stale ten isty aky som mal ked som kupoval tu MB.
- Tu tretiu otazku som moc nepochopil. Ale poviem ti ze k tej VGA som dostal dva kable ktore som musel napojit do zdroja (hadam to pomoze).
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nechcem ta sklamat, ale mal by si zacat so zakladovkou, pretoze, aj ked aktualizujes bios na najnovsi, tak asi aj tak nebude 100% kompatibilita, a mas tam jednojadrovy CPU, co je ku tej grafike dost malo si myslimArachno napísal:21rOBO21:
otazka pre ostatnych, moze to byt aj kompatibilitou PCIe ? pretoze karta ma PCIe 2.0 verziu, a jeho MB ma PCIe 1.1 ale pytam sa lebo som si neni isty
- A sakra. No tak najblizie pojde MB a CPU.AXO napísal:nechcem ta sklamat, ale mal by si zacat so zakladovkou, pretoze, aj ked aktualizujes bios na najnovsi, tak asi aj tak nebude 100% kompatibilita, a mas tam jednojadrovy CPU, co je ku tej grafike dost malo si myslim
otazka pre ostatnych, moze to byt aj kompatibilitou PCIe ? pretoze karta ma PCIe 2.0 verziu, a jeho MB ma PCIe 1.1 ale pytam sa lebo som si neni isty
- JJ to s tym PCIe by ma zaujimalo. Karta je zapojena v PCI Express X16.
Dalsi priznak neznamej choroby mojej VGA:
- Teraz pri zapinani PC mi nepomohlo ani vypnutie a nasledne zapnutie PC, musel som vypnut a zapnut zdroj aby mi to naskocilo.
- Pocas hry mi na monitore vypisalo NO SIGNAL a zamrzla mi hra na par sekund. Vypol som hru a vo windowse namna vybehla tato tabulka
:
- Teraz pri zapinani PC mi nepomohlo ani vypnutie a nasledne zapnutie PC, musel som vypnut a zapnut zdroj aby mi to naskocilo.
- Pocas hry mi na monitore vypisalo NO SIGNAL a zamrzla mi hra na par sekund. Vypol som hru a vo windowse namna vybehla tato tabulka