Makeup vs. prirodzena krasa
-
forgottten
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
mne sa páči keď je holka veľmi krásna bez mejkapu... Totiž keď si potom nejaký dodá... aaaa smť padám do kolien. (moja prvá bývalá. Detská prdelka pri tej tváričke vám pripadá jak pomarančová skura. Boožinku a keď nahodila úsmev detský s tými modrými očkami, ta bodré zneba by som zniesol.. keby som mohol, už je tu jej foto...)
tak ako, niektore baby sa proste vedia tak licit resp. upravit, ze az priam klamu
Ja mam kamaratku, sympatacka, ale nie krasavica. Lenze ona sa vie tak nalicit (ani nie silno, ale vie co kde ako, aby to zakrylo nedostatky) + zvolit vhodny uces, ktorym zase zakryje nejake nedostatky, okraje tvare, atd atd a vo vysledku vyzera ako topmodelka, ze sa za nou otaca pol ulice...Proste ak to zena vie, tak naozaj vie zo seba spravit "uplne inu ligu". To chlapi si mozu akurat tak rano po zobudeni umyt oci a ucesat sa, a tym vsetko skraslovanie skoncilo, to neni fer 
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
No ale nemôžeš porovnávať "hrušky" s "jablkami", ženy majú majú medzi sebou približne rovnaké konkurenčné podmienky a muži tak isto. Tak nevidím problémqkx napísal:no fer neni to, ze zena rano po zobudeni a o 2 hodiny vyzera ako 2 uplne rozne zeny, kdezto chlap stale zhruba ako ked sa zobudil
No ja si myslim, ze dievca by malo ukazat svoju prirodzenu krasu
prave preto je naj ked sa so svojim dievcatom zoznamis niekde na skolskej alebo inej akcii kde uvidis aka je a nie len navonok
Ale tak je jasne ze kazdemu chlapovi (skoro) neprekaza ked ma dievca jemne odtiene a nejaky ten lesk resp spiralu 
-
luculiiik
Light Star
Ako čítam, väčšina chalanov uprednostňuje prírodnú ženskú krásu. Žiaľ, v mojom okolí je to skôr naopak
Chalani (česť výnimkám
) kukajú po vymachlených pipkách s výstrihom po pupok a mini sukničkou, ktorú majú v podstate zbytočne (keďže viac odhaľuje ako zakrýva
). Majú radšej baby typu "ľahká". Hmmm...snáď raz z toho vyrastú 
-
Martin44
Professional
No pravda, ale dost zavisi aj od veku, alebo ci je uz osoba zadana.
Osobne som ovplyvneny samotnou priatelkou a ona je mi vlastne takym vzorom najkrajsej baby a podla toho vlastne prisposobujem idealy.Takze je to skutocne velmi individualne, lebo pre kazdeho je ta jeho naj. Ale pre mna len ta moja
A co som spominal, ze od veku. Tak tym som myslel, ze mladsi jedinci idu viac po tych tzv"pipkach" ale z toho clovek zvacsa vyrastie nakolko je to casto velmi povrchne a nic v sebe neskryvaju a tym, ze hned nazaciatku vsetko ukazu, tak su casom pre cloveka nezaujimave.
To iste samozrejme plati o chalanoch, len tam to troska treba prisposobit pohlaviu.
Osobne som ovplyvneny samotnou priatelkou a ona je mi vlastne takym vzorom najkrajsej baby a podla toho vlastne prisposobujem idealy.Takze je to skutocne velmi individualne, lebo pre kazdeho je ta jeho naj. Ale pre mna len ta moja
A co som spominal, ze od veku. Tak tym som myslel, ze mladsi jedinci idu viac po tych tzv"pipkach" ale z toho clovek zvacsa vyrastie nakolko je to casto velmi povrchne a nic v sebe neskryvaju a tym, ze hned nazaciatku vsetko ukazu, tak su casom pre cloveka nezaujimave.
To iste samozrejme plati o chalanoch, len tam to troska treba prisposobit pohlaviu.
-
Tempus7
Star
Neboj, tie pipky sú väčšinou len na pobavenie... Do života chcú chlapi len prírodnú krásu...luculiiik napísal:Ako čítam, väčšina chalanov uprednostňuje prírodnú ženskú krásu. Žiaľ, v mojom okolí je to skôr naopakChalani (česť výnimkám
) kukajú po vymachlených pipkách s výstrihom po pupok a mini sukničkou, ktorú majú v podstate zbytočne (keďže viac odhaľuje ako zakrýva
Počúval som stále reči o jednej staršej žene aká bola kedysi kočka...Teraz by po nej ani pes neštekol, veľa sa maľovala a asi preto takto dopadla...
Prírodná krása je ked sa ráno zobudíte vedľa ženy a neľutujete to ...
-
Sagittarius
Guru
Jedno je pozerať sa a druhé mať záujem... ak pravdaže nemyslíš pozerať sa v širšom zmysle slovo, čiže napr. mať záujem... A chalani buď vyrastú alebo sa nájdu aj takí, čo majú záujem o normálne baby aj teraz, len to neprejavujú...luculiiik napísal:Ako čítam, väčšina chalanov uprednostňuje prírodnú ženskú krásu. Žiaľ, v mojom okolí je to skôr naopakChalani (česť výnimkám
No len škoda, že moja láska(nie frajerka) sa tiež občas veľmi maľuje... a niekedy mi aj vadí... ale je to je už problém, keďže ja záujem mať nemusím, ale chcem. Avšak srdcu nerozkážeš
ak mam ja povedat tak ked sa holka dobre namaluje tak vyzera este lepsie ako bez make-upu ked je prirodzene pekna baba tak jej ten make-up pomoze ked si da len trosku na skraslenie a vobec nebude skareda aj bez neho
ked je raz skareda tak jej ani to nepomoze
prikladam mensie videjko na pobavenie http://ceknito.sk/video/175697
ked je raz skareda tak jej ani to nepomoze
prikladam mensie videjko na pobavenie http://ceknito.sk/video/175697
-
luculiiik
Light Star
Sagittarius...veru, veru, to srdiečko
ale našťastie moja láska ma ľúbi takú aká som...nechce, aby som sa maľovala (veď ani neviem, ako na to, keďže sa vôbec nemaľujem
), vraj keď mi dá pusu, nechce mať drogériu v ústach 
//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2008, 21:17 )
Tempus7...no podobný prípad poznám aj ja...mám kamošku, ktorá si dáva na tvár make-up v 3 farbách niekoľkokrát za deň, dokonca niekedy aj na noc (má svetlú pleť a chce ju mať tmavšiu)
podľa mňa je to už choré...
veď bez toho nánosu na tvári vyzerá ako porcelánová bábika...dlhé ryšavé vlasy, bledá pleť...proste to má zafixované vo svojej hlavičke a neviem ju presvedčiť, že si tým len škodí 
//autoeditácia príspevku ( 02 Oct 2008, 21:17 )
Tempus7...no podobný prípad poznám aj ja...mám kamošku, ktorá si dáva na tvár make-up v 3 farbách niekoľkokrát za deň, dokonca niekedy aj na noc (má svetlú pleť a chce ju mať tmavšiu)
ja sa maľujem každý deň - zvýraznim oci a lesk na pery. ale nepouzivam ziadny makeup ani licidlo na lica. to je bezne moje licenie.
ked idem niekam na svadbu napr. alebo na nejaku oslavu, tak ten make up vyzera podobne, ale uz je profesionalnejsi a slavnostnejsi.
baby ktore sa vedia namalovat pekne, nie zmachlit, tak to je velke plus. ale nie kazda to vie. ide hlavne o zrucnost a prax. a hlavne o to co jej pristane. kazda zena ma ine oci, ine pery a to je podstatne brat do uvahy. nemôze si predsa baba ktora ma trochu spadnute viecka dat linku, lebo bude vyzerať otrasne, alebo ktora ma male oci si da biely tien - to je blud. je to na dlhsiu debatu a maminy by mali svoje dcery ucit sa pekne namalovat. v akom veku to je uz na nich.
ja som za prirodzenu zvyraznenu krasu
ked idem niekam na svadbu napr. alebo na nejaku oslavu, tak ten make up vyzera podobne, ale uz je profesionalnejsi a slavnostnejsi.
baby ktore sa vedia namalovat pekne, nie zmachlit, tak to je velke plus. ale nie kazda to vie. ide hlavne o zrucnost a prax. a hlavne o to co jej pristane. kazda zena ma ine oci, ine pery a to je podstatne brat do uvahy. nemôze si predsa baba ktora ma trochu spadnute viecka dat linku, lebo bude vyzerať otrasne, alebo ktora ma male oci si da biely tien - to je blud. je to na dlhsiu debatu a maminy by mali svoje dcery ucit sa pekne namalovat. v akom veku to je uz na nich.
ja som za prirodzenu zvyraznenu krasu