a chcem aby sa pri Stiahni Album 28.9.2008 zobrazovalo kolko krat bol subor stiahnuty ... ten subor sa nachadza na web-share ... dufam ze som to napisal zrorumitelne ...
ide o ty ze ty mozes zapisovat akurat to ze ked niekto klikne na link tak sa zapise ako 1stiahnuty ale to ze ci to uz siathne z toho servera to neviem ako zistis ale tam to mas napisane ako info uz na web-share ale dostat to na svoju stranku to asi ne
neviem ja by som to zkusil tak ze spravim v SQL tabulku IP a Pocet a do poctu sa bude ukladat kliknutie na tvoj odkaz ktory odkazuje na webshare kde to je, a ak sa nan kliklo zapocita 1. IP stlpec by sluzil na zaznamenanie vsetkych IP a v php by som spravil overenie ci sa v tabulke nachadza rovnaka IP ktora klikla na odkaz, a ak hej tak pripocita 0. ak nie, tak 1.
možno by sa dalo vykšeftovať aby admin web-sharu poskytoval info o počte stiahnutí každého súboru na základe nejakého linku (napr. si vložíš na stránku obrázok, ktorý bude generovaný web-sharom a bude tam číslo udávajúce počet stiahnutí toho linku). Spýtam sa ho, napíšem potom čo na to povie.
audiotrack napísal:možno by sa dalo vykšeftovať aby admin web-sharu poskytoval info o počte stiahnutí každého súboru na základe nejakého linku (napr. si vložíš na stránku obrázok, ktorý bude generovaný web-sharom a bude tam číslo udávajúce počet stiahnutí toho linku). Spýtam sa ho, napíšem potom čo na to povie.
A keď nie, stiahneš si tú stránku a pomocou regexp vytiahneš to číslo.
nápad sa mu páčil, že to spraví keď bude čas (ako ho poznám, tak do mesiaca-dvoch si ten čas nájde ). Predpokladám že to bude generovať ten obrázok, lebo tak som mu to písal.