Akou témou by som vás vedela zaujať?
-
weronyka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Akou témou by som vás vedela zaujať?
Milí moji zlatúšikovia, poraďte mi nejakú tému, ktorou by som vás ohúrila. Na slovine berieme rečníctvo a ja netuším, akou témou by som načisto vzala z nôh mojich spolužiakov. A keďže mne to akosi nepáli, mohli by ste si potrápiť svoje makovičky a niečo mi navrhnúť. Ďakujeeeem... 
vyzera to tak ze si maturantka, takze skus feministicky prejav na temu "Preco ked nezakryvam svoje prsia na verejnosti som povazovana za stetku" s podtitulom "Chlapom to beztrestne prechadza"...pridaj nazornu ukazku ako si to predstavujes a zarucene sa nikomu nepodari postavit (na nohy)
ale tak trosku realnejsie...pochybujem ze zlatas nieco skutocne burcujuce co zaujme...skus nejaky nudny politicky prejav...
pripadne ak naozaj chces cosi zaujimave zahraj sa na profesora, precitaj si mudru knizku a urob nejaku psychologicku prednasku
ale tak trosku realnejsie...pochybujem ze zlatas nieco skutocne burcujuce co zaujme...skus nejaky nudny politicky prejav...
pripadne ak naozaj chces cosi zaujimave zahraj sa na profesora, precitaj si mudru knizku a urob nejaku psychologicku prednasku
-
weronyka
Light Star
Aiden napísal:vyzera to tak ze si maturantka, takze skus feministicky prejav na temu "Preco ked nezakryvam svoje prsia na verejnosti som povazovana za stetku" s podtitulom "Chlapom to beztrestne prechadza"...pridaj nazornu ukazku ako si to predstavujes a zarucene sa nikomu nepodari postavit (na nohy)![]()
Zaujať by som iste zaujala, by im sánky spadli ako sa promenádujem hore bez (hlavne, keď tam nič neuvidia
No práveže zháňam niečo "strhujúce", zábavnejšie, nie vážne... to by mi tam pospali, ako ich poznám... Ale by sa malo dať o tom veľa obkecávať, vieš?
-
audiotrack
VIP
je ťažké zaujať velkú skupinu ludí, ktorí majú rôzne záujmy. Preto musíš vybrať niečo čo je nevtieravá téma, ku ktorej netreba vedieť žiadne doplňujúce info (aby si im neveravela o kvantovej mechanike) a treba to podať vtipne. Z toho mi vychádza... nič 
Asi budeš musieť fakt siahnúť po ženských zbraniach ak chceš aby tvoj výstup bol o kategóriu kvalitnejší od ostatných
Asi budeš musieť fakt siahnúť po ženských zbraniach ak chceš aby tvoj výstup bol o kategóriu kvalitnejší od ostatných
-
weronyka
Light Star
hm... a čo tak olympijské hry? ak obkecám aj nejaké zaujímavé detaily, snáď nezačnú pochrapkúvať...audiotrack napísal:je ťažké zaujať velkú skupinu ludí, ktorí majú rôzne záujmy. Preto musíš vybrať niečo čo je nevtieravá téma, ku ktorej netreba vedieť žiadne doplňujúce info (aby si im neveravela o kvantovej mechanike) a treba to podať vtipne. Z toho mi vychádza... nič
Ja zajtra svoj prejav prednášam.weronyka napísal:neboj, to nie je výsmech...
Zaujať by som iste zaujala, by im sánky spadli ako sa promenádujem hore bez (hlavne, keď tam nič neuvidia).
No práveže zháňam niečo "strhujúce", zábavnejšie, nie vážne... to by mi tam pospali, ako ich poznám... Ale by sa malo dať o tom veľa obkecávať, vieš?
-
weronyka
Light Star
ooo, odhalil si ma...d4nt3 napísal:Ja zajtra svoj prejav prednášam.A mám tému : predstava našej buducnosti ...
inak , ak ako aj my berete rečníctvo, tak by si mala vedieť,že to nie je o teme , ale sposobom ako to podáš...
![]()
ak sa pre tu temu zapališ ( nie doslovne ) a podáš ju s nadšením a presvedčivosťou, ohuriš aj temou o ničení škodliveho hmyzu
-
audiotrack
VIP
-
weronyka
Light Star
ja som myslela na všetky tie omáčky kolo nich... vznik, symboly, bla bla bla... a taaaak...audiotrack napísal:d4nt3: ak sa pre ňu zapáli aj doslovne, ohúri tiež
weronyka: olympiáda je dobrá téma, ale neviem či by zaujala. Šak len teraz skončila, načo počúvať to čo som nedávno videl. To už radšej MS v hokeji na slovensku a naše zamrznuté jazero kde sa bude hrať ak nepostavia/neopravia štadion
-
weronyka
Light Star
mňa by to napríklad nezaujalo, ale čo narobím, keď tému potrebujem na zajtra a ja mám momentálne mizerné duševné rozpoloženie... v bezzmyslovom štádiu sa ťažko rozmýšľa... moja kreativita je na bode mrazu, asi sa fakt budem musieť pre nejakú tému doslovne zapáliť...Gangy napísal:Naozaj si myslis ze to niekoho zaujima alebo si robis srandu?
Si stredoskolacka ktora ide prednasat stredoskolakom, aku maju spolocnu charakteristiku? Su nadrzani. Vsetci. Vsetci a vsetky. Vyber si temu ktora bude suvisiet so sexom a mas ich pozornost.
ooou, sex... aj mňa to napadlo, ale v rámci morálky a časovej tiesne by ma nič neperverzné nenapadlo v súvislosti s touto témou...
-
audiotrack
VIP
Tak si vyber nieco tragicke aby si im zabrnkala na ich svedomie.
Ja ked som mal mat "referat" na temu o cernobyle, kazdy cakal dalsiu precitanu A4 nudnych faktov, namiesto toho som rozpraval o postihnutych detoch ktore sa po katastrofe rodili, ako ich vsetky do jedneho umiestnili do specialnych ustavov kde maju podmienky asi ako niekde v ugande, ukazal par fotiek, pustil par videi a kazdy si bud utieral slzy alebo sa nezmohol na slovo. A nebolo to naozaj nic tazke. Staci im len ukazat nieco co necakali.
Takze mas dve moznosti, ludske utrpenie alebo sex.
Ja ked som mal mat "referat" na temu o cernobyle, kazdy cakal dalsiu precitanu A4 nudnych faktov, namiesto toho som rozpraval o postihnutych detoch ktore sa po katastrofe rodili, ako ich vsetky do jedneho umiestnili do specialnych ustavov kde maju podmienky asi ako niekde v ugande, ukazal par fotiek, pustil par videi a kazdy si bud utieral slzy alebo sa nezmohol na slovo. A nebolo to naozaj nic tazke. Staci im len ukazat nieco co necakali.
Takze mas dve moznosti, ludske utrpenie alebo sex.
-
weronyka
Light Star
páááni, postavil si ma pred hotovú vec... ou, som pritlačená k múru, len prosím ťa, nestisni ten kohútik...Gangy napísal: Takze mas dve moznosti, ludske utrpenie alebo sex.
//autoeditácia príspevku ( 28 Sep 2008, 19:27 )
a ty budeš za praktickú pomôcku...audiotrack napísal:popíš celý "proces" ale nejak slušne. Napríklad že najprv je ruka v ruke, potom ruka niekde, potom niečo v ruke a nakoniec niečo niekde![]()
a na konci ich nasmeruj na
//audiotrack: hmm?
-
weronyka
Light Star
olala, to nie je zlý nápad, už len dúfam, že čosi vyňúram na nete... díky moc, dal si mi dobrého chrobáka do hlavy...Sepiroth napísal:Bože. no tak broj za kresťanskú morálku a sex až po svatbe, ale poriadne agresívne, nech každý vidí, že je to recesia. Môžeš predniesť brutálne zapálený prejav, trieda ťa bude žrať a ak budeš horlivejšia než Združenie biskupov Slovenska a Spolok Svätého Vojtecha dokopy, ešte to bude aj vtipné.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ja som napriklad mal prejav o stavbe dialnice cez PB, vtedy to bola celkom diskutovana tema, ako vzdy som pripravu odflakol a toto mi poradil spoluziak, vsetko som vymyslal "on the fly" .. normalne ludi nejake dialnice nezaujimaju, ale skus tam primiesat rozne uhly pohladu, politiku, blbost normalnych ludi, svinstvo tych co su pri koryte a bude z toho zaujimava zmes za 1
...
..z toho jasne vyplyva ze mozes zaujat aj beznou nudnou temou, ak nanu ponuknes nejaky novy uhol pohladu
...
..z toho jasne vyplyva ze mozes zaujat aj beznou nudnou temou, ak nanu ponuknes nejaky novy uhol pohladu
neni problém, oficiálne stanovisko a arghumenty cirkvi, na to ani net nepotrebuješ. a ak áno, tak to na ňom isto niečo nájdeš. Plus sa zamysli, aké máš ty argumenty proti názoru "sex až po svatbe", spíš si ich a následne sa pokús ich vyvracať, akoby si bola fanatická katolíčka. keď nebudeš schopná vyvrátiť svoj vlastný dobrý argument, tak použi vetu typu "Lebo Boh hovorí" "Lebo boh je najmúdrejší a cirkev je jeho ústami, ktoré hovoria" ""lebo Boh je neomylný a jeho syn Ježiš Kristus Nazaretský, ktorý bol za naše hriechy ukrižovaný a tretieho dňa vstal z mŕtvych..." etc. etc.weronyka napísal:olala, to nie je zlý nápad, už len dúfam, že čosi vyňúram na nete... díky moc, dal si mi dobrého chrobáka do hlavy...