Akou témou by som vás vedela zaujať?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
weronyka
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weronyka »

Sepiroth napísal:neni problém, oficiálne stanovisko a arghumenty cirkvi, na to ani net nepotrebuješ. a ak áno, tak to na ňom isto niečo nájdeš. Plus sa zamysli, aké máš ty argumenty proti názoru "sex až po svatbe", spíš si ich a následne sa pokús ich vyvracať, akoby si bola fanatická katolíčka. keď nebudeš schopná vyvrátiť svoj vlastný dobrý argument, tak použi vetu typu "Lebo Boh hovorí" "Lebo boh je najmúdrejší a cirkev je jeho ústami, ktoré hovoria" ""lebo Boh je neomylný a jeho syn Ježiš Kristus Nazaretský, ktorý bol za naše hriechy ukrižovaný a tretieho dňa vstal z mŕtvych..." etc. etc.
no, ty máš isto svojský názor na túto problematiku, bolo by zaujímavé hodiť s tebou pokec... :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Moja zlata prepac ale z tvojich prispevkov v tejto teme mam pocit ze tvoj prejav bude zo 65% zlozeny z "uhhhmmm".

Vazne, mala by si sem prestat vypisovat bohapuste a nezmyselne OT a zacat na tom pracovat.
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Gangy napísal:Moja zlata prepac ale z tvojich prispevkov v tejto teme mam pocit ze tvoj prejav bude zo 65% zlozeny z "uhhhmmm".

Vazne, mala by si sem prestat vypisovat bohapuste a nezmyselne OT a zacat na tom pracovat.
som si vedomá svojich kvalít, už som čo-to napísala, a bolo tam viac než úbohé uhm... len ma, prosím, neukameňuj, že sem nevypisujem litánie a ctených čitateľov neprivádzam do driemot... :smt009
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

Na kedy to vlastne máš mať ? A prečo si sa teda rozhodla ? dosť podstatná info. resp. nad čim uvažuješ.

//audiotrack: mám také tušenie že nado mnou :smt104
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Leniv3c napísal:Na kedy to vlastne máš mať ? A prečo si sa teda rozhodla ? dosť podstatná info. resp. nad čim uvažuješ.

//audiotrack: mám také tušenie že nado mnou :smt104
:lol: hm, aké nepriame vtieranie... :lol:
snáď ostáva Cirkev vs. sex, práve si zháňam niečo na nete, no nie je to tak ľahké, ako som si myslela... všetko na jedno kopyto... :?
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

A nieco take, ze internet/pokec :D/ a pocitacove hry vobec nie su tak skodlive, ako sa doteraz tvrdilo, ale prave naopak, prospievaju dusevnemu zdraviu a vyvinu deti a mladistvych? To bol dost zaujimavy clanok v niektorom cisle Epochy. Mozno to je aj niekde na nete. Myslim, ze to by ti tiez mohli zozrat.
Pokial by si sa nahodou necitila na sexualne prednasky :wink:
A hlavne nazabudni dat vediet, ako si dopadla, ked uz si to zalozila.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

ja som si vybral temu "plastove okna", ale teraz rozmyslam este nad temami "manipulacia" alebo "neverbalna komunikacia". :?
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Grim-Reaperka napísal:ja som si vybral temu "plastove okna", ale teraz rozmyslam este nad temami "manipulacia" alebo "neverbalna komunikacia". :?
tá neverbálna komuniácia znie dobre... tam by si mohol porovnať ľudí so zvieratami, však aj tie sa dokážu dorozumievať bez slov...
rukami-nohami, ručne-stručne a máš to... :D
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

Skús niečo o skle :D
weronyka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

QuiKy napísal:Skús niečo o skle :D
tam by som mohla rozoberať teóriu, ako môžu črepy priniesť šťastie a konečne otvoriť oči zaslepenému ľudu, že sa nemajú spoliehať na povery...
alebo im znázorním, na čo všetko sa dá sklo použiť - zahrám sa na emáka a podrežem žilky, nejaký ten pohárik vopchám dolu gágorom a taaak...
dalo by sa aj o tom, čo by nie? :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Skus to gangy-ho bud alebo sklbit do jednej temy a na prednes pridem aj ja. :)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

alebo nehodovost na dnesnych cestach. Velmi vdacna tema a mozes spomenut aj par zeleznicnych nestasti. Niekde som tu videl dost nechutne fotky z nehod, niekto ich sem nedavno daval...s tym by si mala zarucene uspech....wow, asi pouzijem toto. :idea:

http://halbot.haluze.sk/?id=2147
http://halbot.haluze.sk/?id=1155
http://halbot.haluze.sk/?id=875

navod na pouzitie: vytlacit, doniest, nechat kolovat. Urcite by si mala s tymito fotkami uspech.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ako bolo spomínané,téma môže byť o hocičom, ak ju dobre podáš. Ja som mala sebapoškodzovanie a začala som reálnym príbehom, čo ich dosť chytilo.
Tie OH nie sú zlý nápad, ale história? To sa mi zdá nuda. Ja by som dala skôr nejaké podvody alebo paraolympiáda alebo niečo také.
Veľa kreativity. :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

mi-chau napísal:Skus to gangy-ho bud alebo sklbit do jednej temy a na prednes pridem aj ja. :)
No to hej, minule som videl dokument o tom ako si chlap "zlomil" vtaka. To mas tragediu aj sex v jednom. :surrender:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Gangy napísal:No to hej, minule som videl dokument o tom ako si chlap "zlomil" vtaka. To mas tragediu aj sex v jednom. :surrender:
vidis? chytilo ma to a to si len zhrnul tematiku...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Skĺb Gangyho a mi-chaua a podaj to spôsobom, aby spolužiaci po prednáške len nezívli a ďalej na to zabudli...
Prípadne ak by sa Ti nedarilo skonštruovať vhodný prejav na ponúknutú tému, tak si priprav niečo riadne kontroverzné. Teórie ohľadom 9/11 by mohli zabrať a dá sa to podať aj bez toho, aby si do toho príliš plietla politiku. napr:
Zaujímavý fakt č. 1: Letecký benzín pri požiari/horení dosiahuje teplotu okolo 650°C. Oceľ sa topí pri teplotách nad 1510°C.
Mňa by si si získala a počúval by som...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

si pamatam ked sme mali prejav na strednej. akurat ze ked sme ho mali, tak ja som na to zabudol a tak som len cisto z nicoho spravil agitujuci prejav o tom ze nemam prejav. svojim sposobom to bol prejav aj ked zaroven nebol ale strhol som aspon polovicu spoluziakov na svoju stranu a isli by aj na mord so mnou. ucitelka uz nie, ta mi dala 5, bral som to ako dalsiu z krivd z jej strany. takze mozes otestovat svoju a vyskusat prejav na tuto temu.
QuiKy
Star
Star

Príspevok od používateľa QuiKy »

weronyka napísal:tam by som mohla rozoberať teóriu, ako môžu črepy priniesť šťastie a konečne otvoriť oči zaslepenému ľudu, že sa nemajú spoliehať na povery...
alebo im znázorním, na čo všetko sa dá sklo použiť - zahrám sa na emáka a podrežem žilky, nejaký ten pohárik vopchám dolu gágorom a taaak...
dalo by sa aj o tom, čo by nie? :lol:
No vidiš poradil som aspon trošku :D ale sklo je zaujimavé.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Ja som chcel písať resp. rozprávať o skinheads.. :D ale nejako mi to neschválila.. Tak som jej povedal, že by som chcel rozprávať o Mníchovskom masakri, (olympiáda 1972) a potom, čo následne na to naväzuje, systematické vyvražďovanie "teroristických palestínčanov" MOSADom..
Čo vravíte na toto?.. :)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

weronyka, mna by napriklad zaujalo (aj zaujalo) napr. aj toto :)
Sú idoly, ktoré v našich srdciach ostávajú od puberty až do smrti. U mňa to zrejme bude Stefan Raab.

Nemecký hudobný producent, ale hlavne televízny showman, je v mojom srdci od mojich osemnástich, keď som prvýkrát vzhliadla jeho talkshow na hudobnej stanici Viva. Dnes mám 31 a Stefana Rabba stále nikto v mojom rebríčku mediálnych idolov nepredbehol a myslím, že nepredbehne. Vyzerá ako priemerný Nemec - má malé modré oči (niekto by povedal že „prasačie"), nábeh na pivné bruško a smiešnu briadku. Rozhodne to nie je žiadny krásavec, metrosexuálny trendový feši ani elegantný džentlmen. Raab je proste na pohľad jeden tuctový chlapík, až by som povedala: „foter". A aj tak má pre mňa väčší sexepíl ako Brad Pitt, George Clooney a Sawyer z Nezvestných dokopy. Pretože Raab je neskutočne komplexná osobnosť s toľkými talentami, až nad tým človeku ostáva rozum stáť.

Je muzikant - skladá piesne, výborne spieva, pred pár rokmi vystupoval za Nemecko na Eurovízii, niektoré z najobľúbenejších reklamných jinglov v nemeckej televízii sú z jeho hlavy. Ako hudobný producent objavil pre nemecký hudobný priemysel pár famóznych spevákov, ktorých dodnes podporuje, zložil hity, ktoré sú nezabudnuteľné...

Je komik a zabávač - jeho neskoro-večerná talkshow TV Total sa na obrazovkách TV stanice Pro Sieben drží už 9 rokov a aj keď jej sledovanosť za posledné obdobie klesá (aj „vďaka" stále neskoršiemu vysielaciemu času, do ktorej ju televízia posúva), Raab vysiela štyri dni do týždňa, v hosťovskom kresle sa uňho striedajú hviezdy ako Robbie Williams a Stefan, podporovaný obrovským realizačným tímom, stále svoju show ťahá so cťou a iskrou. Nepamätám sa, že by za posledných desať rokov, čo TV Total pozerám, Raab niekedy vypadol pre chorobu alebo indisponovanosť. Ani raz.

Ako komik a glosátor Raab za svoju kariéru stúpil na otlak mnohým osobnostiam nemeckého spoločenského života. Spomínam si ešte celkom živo na to, ako mu na akejsi VIP party rozbil nos v tej dobe veľmi populárny raper Moses Pelham (bolo to niekedy v polke 90-tych rokov) preto, lebo Raab mal na jeho adresu vo svojej show pár ironických poznámok. Druhýkrát mu nos - neplánovane - rozbila nemecká majsterka sveta v boxe Regina Hallmich potom, čo s ňou Raab vstúpil do ringu a pokúsil sa ju poraziť. Stefan je totiž aj mimoriadne ctižiadostivý amatérsky športovec - a aj keď jeho figúra tomu až tak nenasvedčuje, je neskutočne „namakaný". A vytrvalý. Neviem či vôbec existuje šport, ktorý by si nevyskúšal a v ktorom by sa nepokúsil prekonať vlastné možnosti. Niektoré, dnes už kultové športové disciplíny, aj sám vymyslel - napríklad majstrovstvá sveta v zjazde bobovej dráhy na kuchynskom woku. Každý rok sa v zime konajú Raabove wokové majstrovstvá a v Nemecku im je venovaná obrovská mediálna pozornosť. Ako hudobné hviezdy na nich s radosťou vystupujú esá typu Black Eyed Peas.

Jasné, Raab má aj pár kostier v skrini, pár prešľapov za ktoré sa musel ospravedlniť alebo v niekoľkých prípadoch dokonca zaplatiť mastné odškodnenie postihnutých. V rámci svojej satiry totiž pár krát naozaj prekročil hranice vkusu či slušnosti. Oficiálne sa napríklad musel - po rozhodnutí súdu - ospravedlniť Drážďanom za to, že žartoval o jednej z najbolestivejších rán na tvári tohto mesta - o spojeneckom bombardovaní, počas ktorého vo februári 1945 prišlo o život 35 000 civilistov. (Doslova: "Spolková republika Sasko je taká populárna, že do nej svojho času v priebehu jedného dňa priletelo 1000 Angličanov.") Satira tohto štyridsiatnika (narodil sa v roku 1966 v rodine mäsiara) sa niektorých známych Nemcov dotýka tak veľmi, že sa ani nesnažia tajiť svoju nenávisť a opovrhnutie. Napríklad Dieter Bohlen nemôže Raaba ani cítiť. Ale sú aj takí, ktorí jeho fóriky, nemecky nazývané pôvabným slovom „ulk" berú s rezervou a sú za každú srandu. Povedzme Kylie Minogue, ktorá sa už Raabom počas niekoľkých návštev v jeho show nechala nahovoriť na najrôznejšie „darebáctva" a podieľala sa na nich s veľkou radosťou a sebairóniou. Raaba jednoducho buď milujú alebo neznášajú.

Toto všetko je len malý zlomok z toho všetkého, čo Stefana Raaba charakterizuje, čo robí, prečo je slávny, prečo je jedným z najvplyvnejších a najbohatších osobností nemeckého šoubiznisu. Včera (31. mája) som od 20:15 do druhej ráno pozerala najnovšie vydanie jeho špeciálnej show „Schlag den Raab" (Poraz Raaba). Všimla som si, že v niektorých našich televíznych programových týždenníkoch túto show mylne uvádzajú ako „Udri Raaba" (keďže nemecké slovo „schlag" môže znamenať „poraziť" ale aj „udrieť"). Vysiela sa každé tri mesiace a princíp je jednoduchý. Jeden z tisícov prihlásených uchádzačov z radov divákov musí proti Raabovi nastúpiť v 15 náročných disciplínach od výmyslu sveta. Ak získa väčší počet bodov ako Stefan, vyhráva 500 000 euro. Keďže však od novembra minulého roka žiadny kandidát Raaba neporazil, v banku sa nazbieralo dva a pol milióna euro. Disciplíny sú vedomostné, športové, pohybové, vytrvalostné, zamerané na jemnú motoriku ale aj na zmysly ako chuť, čuch, zrak a podobne. Vybraní kandidáti sú zväčša ľudia s niekoľkými titulmi pred aj za menom a s výnimočnou fyzickou kondičkou. Napríklad chlapík, ktorý bojoval v golfskom zálive, vyhral niekoľko Ironmanov a dnes vyučuje filozofiu na univerzite. Alebo maratónec s doktorátom z jadrovej fyziky. A aj tak tí najväčší machri nevedia killera Raaba poraziť. Museli by ste to vidieť - on je jednoducho ako Terminátor. Včera večer však mal skoro dvojmetrový futbalista a top-manager Femi šťastie a prerušil Raabovo niekoľkomesačné víťazné ťaženie. V najdôležitejších disciplínach moderátora (vďaka veľkej dávke šťastia) porazil a domov si odniesol dva a pol melóna. Raab si zasa domov odniesol zlomený malíček a rozrezanú ruku (keď zlyhal v jednej vedomostnej otázke, od hnevu buchol rukou o monitor - rozbil jeho sklenenú obrazovku a sebe pritom poškodil ruku). S týmto zranením potom absolvoval všetky nasledujúce kolá. Tomu sympatickému mulatovi, ktorý ho včera tak nečakane porazil, víťazstvo želám z celého srdca aj napriek skutočnosti, že mojim miláčikom je Raab.
A tak nejako cítim, že mu to šialené šťastie doprial aj samotný Majster. Vyučený mäsiar, otec dvoch dcér a verný manžel Raab je totiž aj dobrým a šľachetným človekom so srdcom na pravom mieste.
Napísať odpoveď