thx 4 answers
Búranie vzťahov
-
Jerry
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Búranie vzťahov
Tak leto bolo na vťahy bohaté
no uz sa skoncilo a konecne prislo nieco,do coho treba ist. Spoznal som dievca, ktore ma chalana....Problem,ja viem...Ale ja ju mam rad,a ona ma rada mna...Oni sa spolu len hadaju a ona to chce skoncit,ale nie som si tym isty,tak neviem ako mam konat...Ako ja by som bol rad keby sa s nim rozide...ved preco nie,ale tak nemozem jej to povedat,ze "*eb na neho,zacni si so mnou"...nezda sa mi to ani z hladiska etiky dobre...co mam robit podla vas?alebo lepsie povedane,co by ste robili vy na mojom mieste?
thx 4 answers
thx 4 answers
-
Jerry
Light Star
ja by som skor povedal ze tie hadky(teda aspon z jej strany) ju strašne trápia a uz to takto trva vraj asi 2-3 mesiace,ale teraz sa to dostalo do takeho stadia,ze bud alebo...rozchod alebo upevnenie vztahu napevno...
len chcem vediet ako mam k tomu este prispiet aby nastala prva varianta...ako jej to povedat
len chcem vediet ako mam k tomu este prispiet aby nastala prva varianta...ako jej to povedat
-
jin
VIP
Fabo to už na začiatku pekne zhrnul. Prvý variant je jasný. Druhý takisto - poznám holku, ktorá je s frajerom v jednom kuse na nože už asi pól roka. Vždy sa potom však udobrujú v priemere tri dni zamknutí v izbe...
Existujú však ešte aj iné varianty. Správanie toho dievčaťa už teraz naznačuje, že je na neho pevne naviazaná, nakoľko keby ju vážne štval tak, ako si myslí/š, tak by to už bola skončila. 2-3 mesiace je dosť dlho na to. Preto by som si radšej udržal odstup. Nezasahuj do toho. Pokiaľ by sa totiž stalo, že sa rozídu, ale pre Teba sa to nevyvinie dobre. Prepne jej a začne z rozpadu viniť Teba, čo by šlo dosť proti Tvojmu zámeru. Samozrejme je to len jeden z možných variantov, ako by sa to mohlo pokaziť. Z dlhodobého hľadiska, keby sa ich vzťah upravil by si si tým zavrel zadné vrátka, nakoľko by si Ťa zaradila do kategórie "chalani, ktorí po mne šli". Zostaň v pozadí.
No a pokiaľ toto obdobie ich vzťah prežije, tak to budeš musieť akceptovať.
Existujú však ešte aj iné varianty. Správanie toho dievčaťa už teraz naznačuje, že je na neho pevne naviazaná, nakoľko keby ju vážne štval tak, ako si myslí/š, tak by to už bola skončila. 2-3 mesiace je dosť dlho na to. Preto by som si radšej udržal odstup. Nezasahuj do toho. Pokiaľ by sa totiž stalo, že sa rozídu, ale pre Teba sa to nevyvinie dobre. Prepne jej a začne z rozpadu viniť Teba, čo by šlo dosť proti Tvojmu zámeru. Samozrejme je to len jeden z možných variantov, ako by sa to mohlo pokaziť. Z dlhodobého hľadiska, keby sa ich vzťah upravil by si si tým zavrel zadné vrátka, nakoľko by si Ťa zaradila do kategórie "chalani, ktorí po mne šli". Zostaň v pozadí.
No a pokiaľ toto obdobie ich vzťah prežije, tak to budeš musieť akceptovať.
-
Sagittarius
Guru
bolek napísal:Ak sa rozídu, buď jej nablízku ako kamarát a po čase si snáď uvedomí, aký si pre ňu dôležitý a niečo z toho bude.
No bolek je žena tak by mohla lepšie vedieť ako to ženy cítia...brainwirm napísal:nee nee toto nech nerobi.. nehrozi ze ket ho bude mat raz za kamarata zeby s nim potom chcela cosi viac.. to je sanca asi tak 2%
mal som taku istu situaciu...caja chodila s chalanom ale on nanu dost sral a hadali sa a videl som nanej ze s nim nebola spokojna ale boli spolu...ja som bol stale pri nej bol som jej kamarat...no a casom zistila ze ju podviedol a skoro uz vobec sa nestretavali a islo to dolu vodou az sa rozisli...no a teraz sme spolu 
-
midnight_man
Guru
No hm, sice troska neskoro som sa zbadal ale predsa. No nadviazem na nazov temy, burat vztahy isto nie. Ako tu uz odznelo netreba sa im do toho montovat! To sa nerobi a isto by sa ti to vratilo (v zlom) Teda jej bud na blizku...ale zase sa budem opakovat nesklzni do roviny kamarata tzv. Butlavej vŕby odtial sa nevyhrabes. zaver? pockaj si ako sa to vsetko vyvinie. Vies ono to ze sa baba s chalanom stale hada pripadne sa 3x do mesiaca rozidu este neznamena ze..... ved vies co 
-
midnight_man
Guru
-
cORP.
Addict
presne ako kolegovia napisali hore, hadka vo vztahu je podla mna niekedy aj na nieco dobra a nenamyslaj si zbytocne ze to skoncia,kazdopadne si naozaj nerob nadeje pretoze budes sklamany nechaj to radsej tak sam si povedal ze ty ju mas rad a ona teba tiez no nepovedal si s ani jednej strany nic o laske cize je to len poblaznenie ved po svete je tolko dievcat co si vravia kde je ten moj pravy ?
vela stastia
-
midnight_man
Guru
-
Jerry
Light Star
dal som jej to na javo...tak trochu opatrne aj ona mne...
a povedali sme si to aj bez slov
a nasledujuce rano sa rozisli...neviem ci som k tomu prispel,alebo nie...ale napisala mi ze "to co spravil,moc prehnal..." .. ...neviem,je to dost cerstve a nechcem do toho špárať...na jednej strane by som bol rad ze by to bolo kvoli mne...lebo by som vedel ze ma fakt lubi...ale na strane druhej by som bol smutny z toho,ze som jej nabural vztah a ze ten chalan bude smutny tiez...je to sila,ale je to tak...
uvidim co sa z toho vyklube...dakujem,ze ste sa vyjadrili...nase nazory sa maximalne zhoduju...dakujem vam..drzte palce
a povedali sme si to aj bez slov
uvidim co sa z toho vyklube...dakujem,ze ste sa vyjadrili...nase nazory sa maximalne zhoduju...dakujem vam..drzte palce
Re: Búranie vzťahov
chod toho potom uvidíš