LCD TV na pripojenie k PC

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

LCD TV na pripojenie k PC

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

zdravim, chcem si kupit LCD telku do izby hlavne ju budem vyuzivat zapojenu k PC na filmy, hry....

zatial mam vybratu tuto:
http://www.alza.sk/32-palcova-lcd-tv-sa ... d92217.htm

vybral som si ju preto lebo ma dobru cenu a je FULL HD, inu ako full hd nechcem, pripadne mi mozte dat tipy na dalsie modely v podobnej cene.

takze sa chcem spytat ci na tom budu hratelne FPS hry, ale samozrejme aj ine...tento telkac ma odozvu 5ms ale je to myslim MVA panel...
...doma v obyvacke som skusal na nasom 37" samsungu s odozvou 8ms hrat nejake FPS a bolo to dobre hratelne, ale ta ma uz S-IPS panel.

dalsia otazka je taka ze to chcem mat zapojene naraz aj s monitorom, takze bude sa to dat aj sucasne? pretoze kazda obrazovka bude mat ine rozlisenie...alebo budem moct len prepinat medzi nimi? raz telka raz monitor?

ak sa niekto trochu vyznate tak cakam na rady :)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

ak nastavis na oboch vystupoch rovnake rozlisko tak pojdu oba bez problemov spolu....a ak nie tak ich treba prepinat ale iba v hrach asi, vo wine by to malo ist urcite....inak kolko bues sedet od TV ked bues hrat tj dost dolezity fakt...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

no pri hrani budem sedet cca 3 metre od telky...
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

uff to si znicis oci rychlo, ti budu len behat oci po takej velkej ploche mi mame TV 3,5 - 4m od steny a je to akurat a nekedy az dost a tj 82cm(32 palec) odporucil by som ti velky monitor radsej 24-26 palcov predsa len tj vacsie a aj kvalitovo dalej teda rozlisenim a celkovo na hry ale v cenovej kategorii najviac idu 32 palce od samsungu a aj obraz a odozva je super...na tvojom mieste by som zobral 66cm teda 26 palec bud monitor alebo TV v tvojom pripade zalezi na akom rozliseni ces hrat hry/kukat programi a pod na TV a filmy staci TV...a na hry odporucam monitor 26 palcovy od samsungacu respektive T260 alebo nieco ine od inych znaciek je toho vela...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

no rozoberame skoro to iste v dvoch temach :) najprv som chcel full HD ale teraz rozmyslam ci to nieje zbytocne na 32" navyse na hry mi mensie rozlisko len pomoze lebo zatial nemam nic extra graficku kartu. cize mozno by mi stacilo aj HD ready. Full som chcel hlavne kvoli filmom.
ide mi aj o to ze ten TV co mas ( http://www.videoexpert.sk/lcd-tv-32/samsung-le32a436t ) je 4-kova rada od samsungu a cital som ze su tam rozdiely v kvalite obrazu, aj kontrast je skoro 2x mensi ako u http://www.videoexpert.sk/lcd-televizor ... -le32a559p
rozdiel v cene 5000 je celkom dost. mam dilemu teraz ci mi staci HD ready alebo radesj full HD

k tej vzdialenosti mam viac moznosti ako umiestnit TV(mozem ju dat aj do rohu) a monitor nechcem pretoze mam aj teraz staru telku (CRT 63cm a to mi je fakt malo) ktory by som rad vymenil a s pc to nemam problem prepojit cize by som zabil dve muchy jednou ranou.
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

aha....ale je rozdiel ako som powedal ze ked prechadzas s kocky na sirokouhly obraz je to dost pocitit vo velkosti...naj je ked skocis do obchodu a kuknes si nazivo tu telku ak niekde je...a aj keby si mal lepsi PC tak by som siel stale do HD obraz je nadherny asi je pravda ze obraz 4 a 5tkovej rade je iny a krajsi, ale ako som uz powedal....je to nadhera a ked zoberes od samsungu nieco tak to stoji zato ci uz je to HD alebo Full HD...HD si myslim ze bude stacit a sam nikdy nevies ze ci nebudes za par rokov kupovat nove TV alebo sa stahovat alebo nieco ine...a este jedna vec ze Full HD by som zobral iba ak uhlopriecka by bola nad meter....lebo ked vidim HD tak to bohato do metra vystaci a mozes cez to prehrat aj Full HD filmy ono sa to konvertne do toho a kvalita je rovnako dobra takze sa niet co obavat....
Napísať odpoveď