Dostala som na valentina ruzu od priatela. Teraz je cela vysusena,okrem jedneho listocku ktory je stale zeleny od vtedy,a je len trosku obschnuty na kraji.Vsetky ostatne listky su vysusene. Niekto my povedal ze to nieco znamena,ale nevedia co. Neviem ci je to nejaka zla alebo dobra povera. Vedel by my niekto poradit ci to vobec nieco znamena?? Dakujem, M.
//autoeditácia príspevku ( 29 Sep 2008, 12:40 )
myrask0310 napísal:Dostala som na valentina ruzu od priatela. Teraz je cela vysusena,okrem jedneho listocku ktory je stale zeleny od vtedy,a je len trosku obschnuty na kraji.Vsetky ostatne listky su vysusene. Niekto my povedal ze to nieco znamena,ale nevedia co. Neviem ci je to nejaka zla alebo dobra povera. Vedel by my niekto poradit ci to vobec nieco znamena?? Dakujem, M.
Nič to neznamená. Jeden list je zelený a to je všetko. Keď chceš tomu pripisovať nejaký špeciálny význam, tak pokladaj tú ružu za tvoj osobný talizman...
Ľudia, zase aj trochu tirezveho úsudku.... Nemôžte za všetkým hľadať nejaké nadpozemské znamenia...
Ja som o tom nieco pocul. Ak ten listok zostane zeleny aj po tom co ho namocis do vody (musis ho utrhnut a vlozit do poharika s vodou, voda nesmie byt posvatena). Znamena to ze patrite do spolku vyvolenych Aštarom Šeranom a pride pre Vas Ptah na jeho kozmickej evakuacnej lodi MAJUNTRAVISTABULIDERKARENT 21. 12. 2011. Aby bol rok casu.
Druha moznost je ze listok bude smrdiet hnojom, takze v tej vode zhnije. V tom pripade ho treba ihned vyhodit z domu. Mohol by nakazit atmosferu, lebo take hnile listky smrdia.
Tretia moznost je ze bude v noci svetielkovat... Potom odporucam jednu z moznosti, nasledujuci zoznam je rozdeleny aj podla miest...
joj dieta moje, si si ista ze je to ruza? lebo aj kaktus vydrzi dlhsie zeleny bez vody. v tom pripade si ale nepochopila co ti chcel priatel povedat (chudak uz od valentina sa to s nim taha...)
Bizarre napísal:Ja som o tom nieco pocul. Ak ten listok zostane zeleny aj po tom co ho namocis do vody (musis ho utrhnut a vlozit do poharika s vodou, voda nesmie byt posvatena). Znamena to ze patrite do spolku vyvolenych Aštarom Šeranom a pride pre Vas Ptah na jeho kozmickej evakuacnej lodi MAJUNTRAVISTABULIDERKARENT 21. 12. 2011. Aby bol rok casu.
Druha moznost je ze listok bude smrdiet hnojom, takze v tej vode zhnije. V tom pripade ho treba ihned vyhodit z domu. Mohol by nakazit atmosferu, lebo take hnile listky smrdia.
Tretia moznost je ze bude v noci svetielkovat... Potom odporucam jednu z moznosti, nasledujuci zoznam je rozdeleny aj podla miest...
Dievca sa pyta na poveru ktoru kedysi pocula ale zabudla... Neznamena to, ze ked to ma byt povera zla tak teraz vezme tu ruzu a trnami svojho mileho podreze...